Libnet.ro
UNICEF

05:30

Patru ani de inchisoare cu executare pentru un fost presedinte de comisie de bacalaureat care a luat mita

B1 B1,
Patru ani de inchisoare cu executare pentru un fost presedinte de comisie de bacalaureat care a luat mita

Presedintele comisiei de bacalaureat de la Liceul Ion Banescu din Mangalia din 2013, Gheorghe Amza, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, transmite Mediafax. Acesta a fost. continuă pe B1

VIDEO Mihail Vlasov, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, luat de acasa de politisti

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, condamnat joi definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost luat de acasa de politisti si dus la sediul IPJ Iasi, care se afla in apropierea casei sale de pe Dealul Copoului.

Rudel Obreja, condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, transmite Digi24. In acest dosar, Rudel Obreja este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia apartine Curtii Supreme si este definitiva.

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat marti de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat fostul premier Adrian Nastase. De asemenea, instanta a impus un termen de incercare de 6 ani, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

inchisoare pe VIATA pentru fostul presedinte, Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean i-a condamnat marti pe fostul presedinte Mohamed Morsi si pe alti 16 lideri ai Fratilor Musulmani la inchisoare pe viata pentru spionaj.

Dosarul Trofeul calitatii: Fostul sef al ISC Balaban Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase. Decizia nu este definitiva

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Balaban Grajdan a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, de instanta suprema, avand un termen de incercare de sase ani, pentru ca.

O fetita de patru ani, accidentata MORTAL in Bacau. Autorul incidentului a fost retinut

Un tanar in varsta de 28 de ani, din Bacau, a fost arestat preventiv, marti, dupa ce a lovit mortal cu masina o fetita de patru ani.

Studentia lui Haiduc, fost presedinte al Academiei, si examenul cu prima femeie-academician: Avea o privire severa, dar era blanda si binevoitoare cu studentii

Ionel Haiduc, fost presedinte al Academiei Romane, a absolvit in 1959 Facultatea de Chimie la Cluj. Acesta ii povestea, in iunie 2001, jurnalistului clujean Constantin Mustata ca Raluca Ripan i-a fost profesoara si ca impunea respect nu doar prin atitudine, ci si prin fizicul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )