Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru. continuă pe Antena3

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in prima instanta, in dosarul deschis ca urmare a denuntului lui Sorin Ovidiu Vintu

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare in prima instanta, informeaza B1 TV. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Rudel Obreja la trei ani.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Rudel Obreja, condamant la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi cerut lui Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro in schimbul unei decizii favorabile intr-un dosar in care afaceristul era judecat.

Rudel Obreja, CONDAMNAT la trei ani de inchisoare, pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar pentru trafic de influenta.

Rudel Obreja, condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, transmite Digi24. In acest dosar, Rudel Obreja este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat marti de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat fostul premier Adrian Nastase. De asemenea, instanta a impus un termen de incercare de 6 ani, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Fostul sef al ISC Adrian Balaban Grajdan, condamnat la trei ani cu suspendare

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Balaban Grajdan a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, de instanta suprema, pentru ca in 2012 a trimis ICCJ o adresa prin care contesta existenta unui prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, decizia nefiind definitiva.

Fostul sef al Politiei Rutiere Brasov a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Procesul de la Tribunalul Brasov a fost unul rapid. Dupa noua luni de infatisari, Claudiu Tamarjan a fost condamnat cu suspendare, iar sentinta are toate sansele sa ramana definitiva deoarece nu a fost contestata nici de avocatii apararii si nici de procurori.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata definitiv la 4 ani inchisoare cu executare

Angela Nicolae, fost procuror-sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, a fost condamnata definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres. Un complet de cinci judecatori a respins apelul Angelei Nicolae si a mentinut decizia de condamnare data de instanta de fond pe 17 martie.

Dosarul Trofeul calitatii: Fostul sef al ISC Balaban Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase. Decizia nu este definitiva

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Balaban Grajdan a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, de instanta suprema, avand un termen de incercare de sase ani, pentru ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )