Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rudel Obreja, condamant la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Rudel Obreja, condamant la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi cerut lui Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro in schimbul unei decizii favorabile intr-un dosar in care afaceristul era judecat. continuă pe Adevărul

Rudel Obreja, CONDAMNAT la trei ani de inchisoare, pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar pentru trafic de influenta.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in prima instanta, in dosarul deschis ca urmare a denuntului lui Sorin Ovidiu Vintu

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare in prima instanta, informeaza B1 TV. Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Rudel Obreja la trei ani.

Fosta procuroare Angela Nicolae va face patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fosta procuroare Angela Nicolae sa ispaseasca pedeapsa de patru ani de inchisoare la care a fost condamnata in prima instanta, transmite Mediafax. Fosta.

Doi barbati din Coreea de Nord, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru trafic ilegal de arme de razboi cubaneze

Doi barbati din Coreea de Nord au fost condamnati la 12 ani de inchisoare in Panama pentru ca au incercat sa traverseze ilegal arme de razboi cubaneze prin Canalul Panama la bordul unei nave comerciale, in.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Fostul presedinte al Egiptului, CONDAMNAT la 25 de ani de inchisoare pentru SPIONAJ

Fostul presedinte al Egiptului, Mohammed Morsi, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, pentru spionaj. Liderul Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, a primit aceeasi condamnare, in acelasi dosar, acuzat.

99 de ani de inchisoare pentru un american care vindea metanfetamina

Un american a fost condamnat la 99 de ani de inchisoare, pentru comercializarea de metamfetamina. Gordon Glenn Hoover a fost luat la intrebari de catre politisti, dupa ce acesta a oprit masina in mij.

Rudel Obreja, condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, transmite Digi24. In acest dosar, Rudel Obreja este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Condamnare cu inchisoare pentru Rudel Obreja

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat la inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )