Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Mihail Vlasov, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, luat de acasa de politisti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mihail Vlasov, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, luat de acasa de politisti

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, condamnat joi definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost luat de acasa de politisti si dus la sediul IPJ Iasi, care se afla in apropierea casei sale de pe Dealul Copoului. continuă pe Hotnews

Decizie DEFINITIVA: Mihail Vlasov, condamnat DEFINITIV la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Mihail Vlasov, CONDAMNAT definitiv la 5 ani de inchisoare. Pedeapsa i-a fost majorata dupa contestatie

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Vlasov, a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la cinci de inchisoare cu executare pentru trafic de.

Mihail Vlasov condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat, astazi, la 5 ani de inchisoare cu executare, de catre inalta Curte de Casatie si Justitiei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit deciziei Instantei Supreme.

Mihail Vlasov, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat, astazi, la 5 ani de inchisoare cu executare, de catre inalta Curte de Casatie si Justitiei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit deciziei Instantei Supreme.

Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare (VIDEO)

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de instanta suprema. Decizia este.

Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de instanta suprema, decizia fiind definitiva.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata definitiv la 4 ani inchisoare cu executare

Angela Nicolae, fost procuror-sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, a fost condamnata definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres. Un complet de cinci judecatori a respins apelul Angelei Nicolae si a mentinut decizia de condamnare data de instanta de fond pe 17 martie.

Dosarul Trofeul calitatii: Fostul sef al ISC Balaban Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase. Decizia nu este definitiva

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Balaban Grajdan a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, de instanta suprema, avand un termen de incercare de sase ani, pentru ca.

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia apartine Curtii Supreme si este definitiva.

Alina Gorghiu, audiata ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost audiata ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov, informeaza B1 TV. Gorghiu ar fi fost initiatoarea unei legi la comanda fostului presedinte al Colegiului de Conducere al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )