Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mihail Vlasov condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihail Vlasov condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat, astazi, la 5 ani de inchisoare cu executare, de catre inalta Curte de Casatie si Justitiei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit deciziei Instantei Supreme. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Mihail Vlasov, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, luat de acasa de politisti

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, condamnat joi definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare, a fost luat de acasa de politisti si dus la sediul IPJ Iasi, care se afla in apropierea casei sale de pe Dealul Copoului.

Mihail Vlasov, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat, astazi, la 5 ani de inchisoare cu executare, de catre inalta Curte de Casatie si Justitiei, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, potrivit deciziei Instantei Supreme.

Mihail Vlasov, CONDAMNAT definitiv la 5 ani de inchisoare. Pedeapsa i-a fost majorata dupa contestatie

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Vlasov, a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la cinci de inchisoare cu executare pentru trafic de.

Decizie DEFINITIVA: Mihail Vlasov, condamnat DEFINITIV la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )