Libnet.ro
UNICEF

05:00

Judecator de la Curtea de Apel Oradea, trimis in judecata pentru mita.

România Liberă România Liberă,
Judecator de la Curtea de Apel Oradea, trimis in judecata pentru mita.

Un judecator de la Curtea de Apel Oradea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luarea de mita. Alaturi de judecatorul Mircea Puscas, in dosar mai sunt inculpati alti trei oameni, respectiv Mihaita Teleptean, Cocian Petru si Halas Mihai. In rechizitoriul intocmit de procurorii se arata faptul ca in cursul lunii septembrie 2012, Mircea Puscas, in calitate de judecator la Curtea de Apel Oradea, a pretins, prin intermediul lui Mihaita Teleptean, de la doua . continuă pe România Liberă

Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat ieri ca l-au trimis in judecata pe europarlamentarului Adrian Severin. Acesta va fi judecat de magistratii Curtii Supreme pentru luare de mita si trafic de influenta.

VIDEO Europarlamentarul Adrian Severin, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat ieri ca l-au trimis in judecata pe europarlamentarului Adrian Severin. Acesta va fi judecat de magistratii Curtii Supreme pentru luare de mita si trafic de influenta.

Un ofiter de la Sectia 12 Politie din Capitala, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Un ofiter de la Sectia 12 Politie, din Capitala, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza ca a primit 100 de euro de la administratorul unei firme de paza pentru a nu sesiza Inspectoratului Teritorial de Munca neregulile gasite privind agentii angajati ai societatii. Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti.

Adrian Severin, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi acceptat sa primeasca 100. 000 de euro pentru a depune amendamente in comisiile de specialitate ale PE, in sprijinul intereselor unor presupuse firme.

Nicki Minaj, data in judecata pentru plagiat! Vezi aici cine o acuza!

Un artist din Chicago, necunoscut publicului larg, pe nume Clive Tanaka ii acuza atat pe artista, cat si pe colaboratorii acesteia de plagiat. Piesa care l-a facut pe Clive sa o dea in judecata pe Nicki este hitul Starships, single extras de pe albumul Pink Friday: Roman Reloaded, lansat de artista in aprilie 2012. Motivul? .

Un politist, anchetat de DNA pentru mita si trafic de influenta.

Un comisar al politiei judiciare a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, trafic de influenta si fals intelectual, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. In vederea confiscarii, procurorii au instituit sechestru asigurator asupra unei sume de bani apartinand inculpatului, iar dosarul penal a fost inaintat Curtii de Apel Bucuresti. In rechizitoriul intocmit, procurorii au .

Constanta: Doi profesori supraveghetori de la BAC, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi profesori din comisia de bacalaureat de la Liceul Dimitrie Leonida din Constanta au fost trimisi in judecata, fiind acuzati ca au primit 400 de lei de la elevi pentru a-i lasa sa copieze. Potrivit.

Comisia Europeana vs. Romania: Autoritatile romane au fost actionate in judecata pentru ca nu au respectat directivele europene privind piata energiei. Procesul se afla pe rolul Curtii Europene de Justitie, iar amenda pe care o risca Romania este de 60.0

Comisia Europeana a actionat in judecata Romania pentru transpunerea incompleta a normelor UE privind piata interna a energiei electrice si a gazelor naturale, iar dosarele au ajuns pe rolul Curtii Europene de Justitie. Sunt doua cauze, una pe energie electrica si cealalata pe gaze naturale, iar actiunile au fost introduse la data de 17 iulie 2013. Acuzatiile sunt grave in conditiile in care potrivit Comisiei Europene, in calitate de reclamant, Romania a incalcat foarte multe din obligatiile pe care si le-au asumat toate statele membre in vederea transpunerii Directiei 72/2009 privind piata energiei electrice si Directivei 73/2009 privind piata gazelor naturale. Comisia cere in justitie ca Romania sa plateasca penalitati de peste 60. 000 euro pe zi peste 22 milioane euro pe an). Mai grav este ca autoritatile romane nu au luat masuri din martie 2013 cand au fost avertizate ca Romania va fi actionata in judecata si pana in iulie cand dosarele au ajuns pe rolul Curtii. Vezi in text care sunt acuzatiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )