Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un ofiter de la Sectia 12 Politie din Capitala, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Un ofiter de la Sectia 12 Politie din Capitala, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Un ofiter de la Sectia 12 Politie, din Capitala, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza ca a primit 100 de euro de la administratorul unei firme de paza pentru a nu sesiza Inspectoratului Teritorial de Munca neregulile gasite privind agentii angajati ai societatii. Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata .

Ce s-a intamplat in aceasta vara pe piata imobiliara din Capitala. Au ajuns sa coste la fel

In aceasta vara, pia7789;a imobiliara bucuresteana a afisat un pre7789; mediu de 1000 euro/mp, acelasi pentru apartamentele vechi, dar si pentru cele noi, din centru sau din afara orasului. Cu toate acestea,.

Un mort si trei raniti, intr-un accident din Capitala.

Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce au intrat intr-un pom pe Splaiul Independentei. Accident tragic in cursul diminetii de sambata in Capitala, dupa ce soferul unui autoturism care circula cu viteza pe Splaiul Independentei a condus masina direct intr-un copac, potrivit Romania TV. Soferul a murit pe loc iar alti trei tineri au ajuns la spital. In masina care circula dinspre Podul Grozavesti spre Soseaua Virtutii, se aflau patru tineri cu varste pana in 25 de ani. In curba, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )