Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un mort si trei raniti, intr-un accident din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Un mort si trei raniti, intr-un accident din Capitala.

Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce au intrat intr-un pom pe Splaiul Independentei. Accident tragic in cursul diminetii de sambata in Capitala, dupa ce soferul unui autoturism care circula cu viteza pe Splaiul Independentei a condus masina direct intr-un copac, potrivit Romania TV. Soferul a murit pe loc iar alti trei tineri au ajuns la spital. In masina care circula dinspre Podul Grozavesti spre Soseaua Virtutii, se aflau patru tineri cu varste pana in 25 de ani. In curba, . continuă pe România Liberă

Un mort si trei raniti, dupa ce un sofer din Bucuresti a intrat cu masina in copac

Un barbat a murit, iar alti trei tineri au fost raniti, intr-un accident care a avut loc in aceasta dimineata in Bucuresti.

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat o fetita ranita intr-un accident.

Un sofer de camion roman, Ion Purice, a devenit erou in Italia, dupa ce, duminica, a protejat o fetita ranita intr-un accident rutier produs pe autostrada A4, informeaza Mediafax citand presa italiana. Ion Purice are 29 de ani, este roman de origine si de trei ani locuieste si munceste in Cuttack, in provincia Rovigo. El este tatal unui copil in varsta de trei ani si lucreaza pentru Bieretti, o companie din Porto Viro care transporta produse alimentare. Duminica, in ziua accidentului, el .

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier.

Marius Nicoara a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca nu a fost ranit in urma accidentului, dar ca masina pe care o conducea a fost avariata. Am fost implicat intr-un accident rutier usor, mai degraba un incident, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Soferul unei masini a oprit si a vrut sa treaca linia dubla continua, au fost mai multe masini care au franat, iar eu eram ultimul din coloana si am intrat in masina din fata mea. Nu am patit nimic, dar masina mea personala pe care o .

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia. Tirul trebuia sa treaca printr-un sens giratoriu, dar soferul nu a tras de volan. Autovehiculul a intrat pe spatiul verde din mijlocul.

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia. Tirul trebuia sa treaca printr-un sens giratoriu, dar soferul nu a tras de volan. Autovehiculul a intrat pe spatiul verde din mijlocul.

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat o fetita ranita intr-un accident

Un roman a devenit erou in Italia dupa ce a ajutat la salvarea unei fetite ranite intr-un accident rutier petrecut pe autostrada A4. Ion Purice, un sofer de camion de 29 de ani, si-a oprit TIR-ul transversal pe.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

Explozie intr-o casa din Sibiu: O femeie a fost ranita in urma deflagratiei

O explozie s-a produs, miercuri dimineata, intr-o locuinta din municipiul Sibiu, o femeie fiind ranita in urma deflagratiei. Explozia, care nu a fost urmata de un incendiu, a avut loc, cel mai probabil, in.

O femeie a fost ranita in urma unei explozii produse intr-o casa din Sibiu.

O femeie in varsta de 50 de ani a fost ranita in urma unei explozii care a avut loc, miercuri dimineata, intr-o casa din municipiul Sibiu, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu, Laurentiu Anastasiu, explozia s-a produs la o casa din municipiul Sibiu, nu a fost urmata de incendiu si, cel mai probabil, a avut loc in urma unei acumulari de gaz a carei cauza nu este cunoscuta inca. Explozia de pe strada Ceaikovski din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )