Libnet.ro
UNICEF

12:30

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia

Antena3 Antena3,
Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia. Tirul trebuia sa treaca printr-un sens giratoriu, dar soferul nu a tras de volan. Autovehiculul a intrat pe spatiul verde din mijlocul. continuă pe Antena3

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia

Soferul unui TIR a murit intr-un accident grav de circulatie in Polonia. Tirul trebuia sa treaca printr-un sens giratoriu, dar soferul nu a tras de volan. Autovehiculul a intrat pe spatiul verde din mijlocul.

Accident grav pe E 70 Un autoturism Logan a intrat in parapet si s-a rasturnat!

Un accident de circulatie grav s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza, pe E 70, la iesire din localitatea Draganesti Vlasca. Soferul unui Logan a intrat cu masina in parapet si apoi s-a rasturnat.

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat o fetita ranita intr-un accident

Un roman a devenit erou in Italia dupa ce a ajutat la salvarea unei fetite ranite intr-un accident rutier petrecut pe autostrada A4. Ion Purice, un sofer de camion de 29 de ani, si-a oprit TIR-ul transversal pe.

Un roman a devenit erou in Italia, dupa ce a salvat o fetita ranita intr-un accident.

Un sofer de camion roman, Ion Purice, a devenit erou in Italia, dupa ce, duminica, a protejat o fetita ranita intr-un accident rutier produs pe autostrada A4, informeaza Mediafax citand presa italiana. Ion Purice are 29 de ani, este roman de origine si de trei ani locuieste si munceste in Cuttack, in provincia Rovigo. El este tatal unui copil in varsta de trei ani si lucreaza pentru Bieretti, o companie din Porto Viro care transporta produse alimentare. Duminica, in ziua accidentului, el .

Accident grav pe Soseaua de Centura a Capitalei: Trei morti si opt raniti, dupa ce un microbuz si un tir s-au ciocnit

Trei persoane au murit si opt au fost ranite in urma unui accident produs joi dupa-amiaza pe Soseaua de Centura a Capitalei, unde un microbuz s-a ciocnit cu un camion, intre orasul Popesti-Leordeni si comuna Berceni, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ilfov, Simion Petrus, transmite Mediafax.

Era beat. Mort de beat. Soferul unui senator, mort in urma unui accident cu masina prefecturii judetului Maramures

Soferul unul senator a crezut ca functia poate ocoli legea. S-a urcat baut la volan si a provocat o tragedie. A pierdut controlul masinii, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism. Omul si-a.

Peste 100 de masini, implicate intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Marea Britanie

Opt persoane au fost ranite grav si alte 200 au fost ranite usor in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Marea Britanie care a implicat cel putin 100 de masini. Motivul accidentului petrecut in.

Alt accident grav pe E 70 Un camion si doua autoturisme s-au lovit la iesire din Nanov

Un accident de circulatie grav s-a petrecut, azi-dimineata, pe E 70, la iesire din comuna Nanov. Un camion al firmei Shapir si doua autoturisme, un Logan si un Peugeot, au intrat intr-o coliziune violenta, unul dintre soferi fiind grav ranit.

Patru persoane ranite intr-un accident de circulatie la Bahna

Un accident de circulatie a avut loc joi dupa-amiaza in apropiere de tunelul Bahna. Cinci persoane au fost ranite, patru au fost transportate la spital cu rani grave.

Patru persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs la Campina

Un accident de circulatie care s-a produs miercuri dupa-amiaza la Campina a dus la ranirea a patru persoane. Doua masini au fost implicate in evenimentul rutier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )