Libnet.ro
UNICEF

00:08

Judecator la Curtea Suprema, amenintat de sustinatorii liderului MISA, Gregorian Bivolaru

Adevărul Adevărul,
Judecator la Curtea Suprema, amenintat de sustinatorii liderului MISA, Gregorian Bivolaru

Ionut Matei, presedintele completului de judecata din cadrul inaltei Curti care judeca dosarul lui Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare in care este amenintat ca va fi dat afara din justitie daca nu va da o solutie blanda in acest dosar. continuă pe Adevărul

Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu este asteptat la Curtea Suprema

Curtea Suprema judeca miercuri un nou termen in dosarul Transformatorul in care ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, si fratele sau sunt acuzati ca ar fi cumparat transformatoare vechi pe care le-ar fi vopsit si vandut apoi societatii Electrica Moldova. Prejudiciul se ridica la peste sapte milioane de lei.

Dosarul Transformatorul, aproape de final. Fenechiu, asteptat la Curtea Suprema.

Ministrul Transporturilor este asteptat, miercuri, la Curtea Suprema unde se judeca un nou termen in dosarul Transformatorul, transmite Realitatea TV. In iunie 2012, Relu Fenechiu a fost trimis in judecata in dosarul Transformatorul. Fenechiu a fost acuzat de Directia Nationala Anticoruptie ca ar fi cumparat zeci de transformatoare vechi pe care le-a vandut ulterior la suprapret societatii Electrica Moldova pentru 2. 5 milioane euro. Este vorba despre o serie de contracte pe care Relu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )