Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un judecator din Arges a fost incatusat de politisti intr-o cafenea de pe autostrada

Adevărul Adevărul,
Un judecator din Arges a fost incatusat de politisti intr-o cafenea de pe autostrada

Judecatorul Gabriel Apostol, seful Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, a fost implicat intr-un scandal pe Autostrada A1, in judetul Arges. Barbatul a fost incatusat de doi politisti care faceau parte din Politia Autostrazii. continuă pe Adevărul

Judecator batut de politisti intr-o benzinarie de pe Autostrada A1.

Un judecator a fost agresat de doi politisti, intr-o benzinarie, de pe Autostrada A1, informeaza realitatea TV. Este vorba despre seful Sectiei Penale de la Judecatoria Pitesti. In momentul in care s-a petrecut incidentul, judecatorul era insotit de fetita sa, in varsta de 7 ani. Magistratul ar fi fost lovit de cei doi politisti dupa ce i-a adresat fetitei sale, in spirit de gluma, o replica dintr-un film romanesc - Militia!. Potrivit avocatului Alin Anton, incidentul s-a produs duminica .

VIDEO Un judecator din Arges spune ca a fost batut de politisti. Martorii il contrazic: El a inceput sa-i injure

Presedintele Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, Gabriel Apostol, a fost implicat intr-un incident care a avut loc duminica seara intr-o benzinarie de pe autostrada, din judetul Arges. Barbatul a sunat la 112, la ora 22. 35, si a anuntat ca a fost agresat de doi politisti din cadrul Politiei Autostrazii, ca a fost lovit cu picioarele si a fost dat cu capul de gresie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )