Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un judecator din dosarul lui Daniel Dragomir a cerut sa se abtina de la verdictul final. Ce motive invoca magistratul

B1 B1,
Un judecator din dosarul lui Daniel Dragomir a cerut sa se abtina de la verdictul final. Ce motive invoca magistratul

Situatie exploziva in dosarul colonelului Daniel Dragomir judecat in cazul Black Cube de spionare a comunicatiilor si hartuire a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi! Un. continuă pe B1

Schimbare in dosarul DNA impotriva fostului ofiter SRI Daniel Dragomir

Schimbare in dosarul DNA impotriva fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, dosar aflat in faza de apel la Curtea de Apel Bucuresti. Unul dintre cei doi judecatori care aveau spre solutionare cauza lui Dragomir a.

Daniel Dragomir, acuzatii grave la adresa fostului general SRI, Dumitru Dumbrava

Daniel Dragomir, fostul ofiter SRI, face dezvaluiri despre Dumitru Dumbrava in direct la Antena 3. intrebat in ce calitate participa Dumbrava la evenimentele dedicate oamenilor din justitie din moment.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat dupa ce DNA a cerut documente din dosarul Kovesi vs Antena 3

Dupa izbucnirea scandalului privind implicarea DNA in procesul din civil dintre Laura Codruta Kovesi si mai multi jurnalisti de la postul Antena 3, Inspectia Judiciara a anuntat ca s-a autosesizat si va.

Modificari in echivalarea studiilor pentru elevii ce revin la scoala in Romania: Sunt eliminate din dosarul de echivalare foile matricole cerute de la scolile din strainatate

Ministerul Educatiei a modificat cateva elemente din procedura de echivalare a studiilor pe care elevii le fac in strainatate sau in Romania, dar conform unui sistem educational din alta tara. Pentru copiii si tinerii care vin in tara sa isi continue studiile incepute afara, este scoasa obligativitatea de a prezenta foi matricole cu disciplinele studiate si notele obtinute in strainatate. Acestea sunt inlocuite cu documente scolare din care sa rezulte nivelul, durata si promovarea clasei/claselor pentru care se solicita echivalarea, si de alte documente, daca este cazul adeverinta emisa de autoritatea competenta din tara de origine care sa confirme autenticitatea documentelor de studii).

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )