Libnet.ro
UNICEF

07:30

Judecatorul Stan Mustata afla marti daca va fi cercetat in continuare in arest

Adevărul Adevărul,
Judecatorul Stan Mustata afla marti daca va fi cercetat in continuare in arest

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie marti contestatia contestatiile formulate de judecatorul Stan Mustata si de grefiera Marian Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, impotriva deciziei prin care au fost arestati preventiv pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

STENOGRAME Mafia Silicoanelor. Medicii Vitalie, Arhire si Isac afla marti daca raman in arest

Managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Stan Vitalie, si medicii Nicolae Arhire si Elena Cristina Isac afla marti daca vor fi cercetati in continuare in arest. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in dicutie contestatia formulata de acestia impotriva deciziei prin care au fost arestati preventiv.

Inalta Curte decide marti daca magistratul Stan Mustata va fi cercetat in libertate

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie marti contestatia judecatorului Stan Mustata si pe cea a grefierei Marian Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, impotriva deciziei prin care au fost arestati preventiv pentru fapte de coruptie.

Prin aruncarea dupa gratii a judecatorului Stan Mustata, Curtea de Apel vrea sa demonstreze ca dreptatea nu se mai poate cumpara

Judecatorul care a decis arestarea magistratului Stan Mustata de la Curtea de Apel isi motiveaza decizia invocand dispretul aratat de acesta fata de colegii sai onesti, punerea intr-o lumina nefavorabila a instantei unde a activat, dar si riscul de popularizare in masa a ideii ca dreptatea s-ar putea cumpara si ca doar cei neindemanatici mai cred in justitie.

DOCUMENT Cum a fost motivata arestarea preventiva a judecatorului Stan Mustata: Perseverenta infractionala, dispret fata de colegii onesti

Motivarea arestarii preventive a judecatorului Stan Mustata arata ca probele DNA in cazul magistratului acuzat de coruptie demonstreaza ca e vorba de fapte de o gravitate deosebita, printre care se numara perseverenta infractionala si dispretul fata de colegii onesti.

Razvan Burleanu afla astazi daca ramane presedinte al FRF. A aparut un alt contestatar

Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca alegerile de la Federatia Romana de Fotbal au fost legale sau nu. In cazul unei decizii negative, alegerile de la FRF se vor reface.

Razvan Burleanu afla astazi daca ramane presedinte al FRF

Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca alegerile de la Federatia Romana de Fotbal au fost legale sau nu. In cazul unei decizii negative, alegerile de la FRF se vor reface.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )