Libnet.ro
UNICEF

18:30

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

B1 B1,
Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au. continuă pe B1

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Tulcea: Patru drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Patru drumuri nationale din judetul Tulcea au fost inchise, sambata seara, din cauza viscolului puternic, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumuri inchise: DN22 Smardan Macin .

Vrancea: Trei drumuri nationale si patru judetene, inchise din cauza viscolului

Trei drumuri nationale si patru judetene sunt inchise, sambata la pranz, in Vrancea, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse. Potrivit Mediafax, autoritatile din acest judet au luat.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei.

Prahova: Aproximativ 7.000 de persoane din trei comune, izolate din cauza viscolului (VIDEO)

Aproximativ 7. 000 de persoane din trei comune prahovene sunt izolate, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoritatile au inchis, din cauza viscolului puternic, drumurile judetene care duc catre localitatile Fulga,.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2862 seconds )