Libnet.ro
UNICEF

19:45

Judetul din Romania in care 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

Antena3 Antena3,
Judetul din Romania in care 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

In judetul Calarasi, 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat. continuă pe Antena3

in judetul Calarasi, 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgena Calarasi a anuntat sambata, 2 mai, ca 51 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, dintre care 41 au fost declarate vindecate, iar alte2 persoane au decedat.

VIKTOR ORBAN, DESPRE DECLARATIILE PRESEDINTELUI IOHANNIS PRIVIND VINDEREA ARDEALULUI Asemenea fraze nu am auzit venind din Romania nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice

Premierul ungar Viktor Orban a facut vineri, intr-un interviu radiofonic, apel la rabdare in legatura cu declaratia de miercuri a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pe tema proiectului de lege privind autonomia tinutului secuiesc.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Ministerul Mediului demareaza un studiu care sa arate care este populatia de ursi din Romania

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune dezbaterii publice Ordinul privind conditiile de acordare a derogarilor de la statutul de protectie pentru speciile de urs si lup, iar ministrul de resort, Costel Alexe, anunta ca, impreuna cu AFM, demareaza un studiu care sa arate o estimare mult mai exacta a populatiei de ursi din Romania.

VIDEO Povestea emotionanta a unei femei din Kenya care fierbe pietre pentru cei 8 copii ai ei, sperand ca vor adormi in asteptarea mesei

Povestea emotionanta a unei femei din Kenya a facut inconjurul tarii, iar oamenii s-au mobilizat intr-un demers fara precedent ca sa o ajute. Femeia a pus la fiert pietre, pentru a le da impresia celor 8 copii ai sai infometati ca gateste si sperand ca acestia vor adormi in timp ce asteptau sa fie gata masa, scrie BBC.

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania, dupa mai bine de o luna de cand cursurile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, sa raporteze situatia elevilor si a profesorilor care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )