Libnet.ro
UNICEF

14:30

Judetul Mures: Un cioban a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona (VIDEO)

B1 B1,
Judetul Mures: Un cioban a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona (VIDEO)

Un cioban din judetul Mures a fost ucis de patru caini din rasa Cane Corso, care au scapat de la o ferma aflata in zona, informeaza B1 TV. Stapanul cainilor a fost audiat si este acum cercetat pentru ucidere. continuă pe B1

Examenul la limba materna la Evaluarea Nationala 2015 s-a incheiat fara incidente in judetul Mures. Ce spun elevii despre subiectele pe care le-au primit

Peste 1. 500 de elevi au sustinut marti, 23 iunie, proba la limba materna la Evaluarea Nationala 2015, cea de-a doua de la evaluarea nationala. in judetul Mures elevii au dat examen la maghiara si la germana, iar cei mai multi dintre ei au dat examen la limba maghiara.

Evaluarea nationala, subiectele la Limba materna 2015, Judetul Mures

Peste 1500 de elevi sunt asteptati astazi sa sustina proba la limba materna, cea de-a doua de la evaluarea nationala. in judetul Mures elevii dau examen la maghiara si la germana, iar cei mai multi dintre ei sustin examenul la limba maghiara.

Un recrutor al Statului Islamic a fost ucis intr-un raid asupra Irakului

Steve Warren, purtatorul de cuvant al Pentagonului, a anuntat ca un important recrutor al gruparii jihadiste Statul Islamic a fost ucis intr-un raid efectuat de avitatia Statelor Unite pe 15 iunie la Mosul, in.

Mega Image isi inchide cele patru magazine din Pitesti

Mega Image a decis sa-si inchida cele patru magazine din Pitesti, intrucat a constatat ca acestea nu inregistreaza un nivel de vanzari care sa permita sustinerea in continuare a activitatii comerciale, a informat, vineri, compania. Ca urmare a analizelor strategice anuale si a evaluarii portofoliului de magazine, Mega Image a luat decizia de a inceta operatiunile actuale din orasul Pitesti. Cele patru magazine din Pitesti Mega Image Negru Voda, Mega Image I. Bratianu, Shop and Go Calea Dragasani 5 si Shop and Go Doaga 2) vor fi inchise in saptamanile care urmeaza, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Misu Negritoiu a omis sa scrie in declaratia de interese ca este administratorul a patru firme din Buzau

Sabin Orcan a prezentat in cadrul emisiunii X-Press cazul lui Misu Negritoiu care nu si-a trecut in declaratia de interese faptul ca este administratorul a patru firme din Buzau. Potrivit ultimei declaratii.

Misterioasa moarte a lui Tudor Vladimirescu. Revolutionarul a fost ucis miseleste intr-un complot pus la cale de capeteniile grecesti

Moartea revolutionarului Tudor Vladimirescu este si astazi plina de mister, mai ales ca legenda spune ca el ar fi supravietuit atentatului din 1821 si ar fi slujit, apoi, multi ani ca si calugar la Manastirea Polovragi.

Copa America s-a incheiat pentru Neymar: a fost suspendat patru etape

Neymar a primit o pedeapsa de patru etape in urma incidentelor din meciul cu Columbia a fost eliminat dupa o altercatie cu un adversar), Copa America incheindu-se practic pentru vedeta celor de la FC Barcelona.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )