Libnet.ro
UNICEF

08:00

Judetul Satu Mare se infrateste cu regiunea Piemonte

Adevărul Adevărul,
Judetul Satu Mare se infrateste cu regiunea Piemonte

Judetul Satu Mare se va infrati cu regiunea Piemonte din Italia iar orasul Tasnad cu Acqui Terme. Anuntul l a fost facut in cadrul unei intalniri la Consiliul Judetean intre conducerea judetului si o delegatie din regiunea Piemonte. continuă pe Adevărul

Patronul complexului turistic Valea Mariei anchetat penal. Locatia era printre locurile preferate de relaxare a capilor PSD din Satu Mare

Mihai Crisan, patronul unuia dintre cele mai cunoscute complexe turistice din judetul Satu Mare este anchetat penal de catre procurii DNA dupa ce a dat mita in bani si platouri cu mancare. Se stie ca Valea Mariei era unul dintre locurile preferate de relaxare a mai marilor PSD din judet.

Legenda Cetatii Ardud si a Bisericii din Acas, doua dintre cele mai tulburatoare povesti ce vin din negura vremurilor

Una dintre cele mai vechi cetati din judetul Satu Mare isi datoreaza popularitatea turistica unei legende care o are in prim plan pe fata principelui Francisc Rakoczi. De aceasi notoriotate se bucura si biserica din Acas cu o vechime de peste 800 de ani si o istorie plina de momente dramatice.

Tupeul talharilor nu mai cunoaste margini. O barmanita din Satu Mare a fost lovita si jefuita in plina zi

Politia Municipiului Satu Mare a fost sesizata telefonic, duminica, la ora 15. 20, de catre o tanara de 21 ani din Satu Mare, barmana la un local situat pe strada Careiului, in legatura cu faptul ca in jurul orei 15. 10 a fost deposedata, prin violenta, de suma de 3. 216 lei.

Japonia a castigat si proba pe echipe a Cupei Satu Mare la floreta cadeti. Moldoveanul Mihail Barbinta s-a impus in proba individuala masculina

Japonia a dominat copios cea de a VI-a editie a Cupei Satu Mare la floreta cadeti. Dupa ce au terminat pe primele cinci pozitii in proba individuala, micutele samurai au castigat si concursul pe echipe. Proba individuala la baieti i-a revenit lui Mihail Barbinta.

Big in Japan! Scrimerele din Tara Soarelui Rasare au dominat Cupa Satu Mare la floreta feminin indiviual, etapa din Circuitul European de cadeti

Sala de scrima Alexandru Csipler a gazduit cea de a VI-a editie a Cupei Satu Mare la floreta feminin individual, etapa din Circuitul European de cadeti. Competitia a fost dominata de scrimerele din Japonia, care au ocupat primele 5 pozitii ale clasamentului.

Cardul profesional european se poate ridica de la sediul AJOFM Satu Mare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Satu Mare continua procedura de emitere a Cardului profesional european, ce va inlocui CV-ul si carnetul de somaj. Este un proiect implementat de ANOFM.

Trei cutremure s-au produs in Vrancea, Buzau si Satu Mare

Trei cutremure s-au produs, in noaptea de joi spre vineri in judetele Buzau, Vrancea si Satu Mare, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului INFP). Primul seism, cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )