Libnet.ro
UNICEF

14:30

in jur de 90.000 de tigari din Republica Moldova gasite de politistii de frontiera intr-o masina la Vama Sculeni

B1 B1,
 in jur de 90.000 de tigari din Republica Moldova gasite de politistii de frontiera intr-o masina la Vama Sculeni

In jur de 90. 000 de tigari venite din Republica Moldova au fost descoperite de politisti de frontiera ascunse in podeaua, portiere si aripile masinii la Vama Sculeni, potrivit. continuă pe B1

Tabara pentru copiii din localitatea Costesti din Republica Moldova, cu care municipiul Bacau are semnat un acord de cooperare

20 de copii din localitatea Costesti, raionul Ialoveni din Republica Moldova, vor participa la o tabara in cadrul proiectului Bacau-meleag de glorie, istorie, cultura si eroism care va avea loc in perioada 17-23 august. Costestiul este in proportie de 99% locuit de de romani-moldoveni, potrivit recensamantului, si are semnat un acord de cooperare cu Bacaul, inca din mai 2016.

Tudose a discutat cu o delegatie din Republica Chineza despre oportunitatile de investitii din Romania

Premierul Mihai Tudose a primit astazi, la Palatul Victoria, o delegatie oficiala din Republica Chineza, condusa de Liu Yunshan, potrivit unui comunicat al Guvernului. Ambele delegatii au subliniat relatiile bune dintre Romania si China si si-au exprimat speranta ca aceasta cooperare va fi valorificata si din perspectiva economica.

90.000 de tigari de contrabanda, descoperite la Vama Sculeni in podeaua, portiere si aripile unei masini

Un barbat din Vaslui s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politistii de frontiera si vamesii din cadrul Vamii Sculeni cu aproximativ 90. 000 de tigari din Republica Moldova ascunse in podeaua, portiere si aripile masinii pe care o conducea .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )