Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tabara pentru copiii din localitatea Costesti din Republica Moldova, cu care municipiul Bacau are semnat un acord de cooperare

Adevărul Adevărul,
Tabara pentru copiii din localitatea Costesti din Republica Moldova, cu care municipiul Bacau are semnat un acord de cooperare

20 de copii din localitatea Costesti, raionul Ialoveni din Republica Moldova, vor participa la o tabara in cadrul proiectului Bacau-meleag de glorie, istorie, cultura si eroism care va avea loc in perioada 17-23 august. Costestiul este in proportie de 99% locuit de de romani-moldoveni, potrivit recensamantului, si are semnat un acord de cooperare cu Bacaul, inca din mai 2016. continuă pe Adevărul

Autoritatile mexicane anunta ca 11 persoane au murit, in urma unui atac armat la o petrecere pentru copii din Tizayuca

Autoritatile mexicane au anuntat joi noaptea ca 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati si mascati au luat cu asalt o petrecere pentru copii din localitatea Tizayuca, situata in regiunea Hidalgo, transmite BBC.

Igor Dodon: Aderarea la NATO inseamna razboi pentru Republica Moldova, iar integrarea europeana va duce la anexarea teritoriilor de catre Romania VIDEO

Cu toate ca nici guvernarea de la Chisinau, nici conducerea NATO nu abordeaza subiectul privind eventuala aderare la Alianta Nord Atlantica, Igor Dodon afirma ca aderarea la NATO inseamna razboi pentru Republica Moldova.

PMB vrea sa acorde un sprijin financiar de 1.000 de lei pe luna pentru copiii cu handicap. Ce conditii trebuie sa indeplineasca parintii

Primaria Municipiului Bucuresti vrea sa acorde un sprijin financiar in valoare de 1. 000 de lei pe luna pentru copiii cu handicap. Pentru a obtine acest ajutor, cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Bucuresti .

Primaria Capitalei vrea sa acorde un ajutor de 1.000 de lei pe luna pentru copiii cu handicap

Primaria Capitalei vrea acordarea unui ajutor financiar de 1. 000 de lei pe luna pentru copiii cu handicap. Proiectul va fi discutat in sedinta de astazi a Consiliului General al Municipiului Bucurest.

PMB vrea sa acorde familiilor un ajutor financiar de 1.000 de lei pentru copiii cu handicap

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa acorde, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1. 000 de lei pentru copiii cu handicap, cu conditia ca cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Capitala, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Anca Pop lanseaza Ederlezi, in colaborare cu Goran Bregovic, special pentru cluburile din Ibiza

Ederlezi, cantecul reprezentativ pentru comunitatile rrome din Balcani, are de astazi o varianta dance, cantata de Anca Pop featuring Goran Bregovic.

Vaslui: Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul femeii care a lesinat dupa externare si apoi a murit

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unei paciente in varsta de 53 de ani, care a lesinat intr-o statie de autobuz la scurt timp dupa ce fusese externata, femeia decedand apoi in spital.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

Start-up Nation, un program care te-ar putea scoate pentru totdeauna din antreprenoriat?

Incertitudinile din jurul programului Start-Up Nation si felul in care a fost elaborat naste o serie de reactii negative in randul oamenilor care activeaza de ani buni in lumea business-ului.

Demers fara precedent la nivel international pentru orfanii din Romania

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, cazul unei fetite care a fostabandonata in leaganul de copii din Alexandria, cand avea numai cinci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )