Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit dupa mai multi ani in care s-a luptat cu o boala grava

B1 B1,
Jurnalista Rodica Ciobanu a murit dupa mai multi ani in care s-a luptat cu o boala grava

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit miercuri dimineata, dupa mai multi ani in care s-a confruntat cu o boala grava. Rodica Ciobanu a fost jurnalist la Adevarul, iar in ultimii ani a fost editorialist la Gandul. An. continuă pe B1

A murit jurnalista Rodica Ciobanu

Jurnalista Rodica Ciobanu a incetat din viata miercuri dimineata. Ea suferea de cativa ani de o boala grava, iar in momentul decesului era internata in spital. Rodica Ciobanu a fost jurnalist la Adevarul si Gandul, iar in ultimii ani fusese editorialist la ziarul Gandul. Vestea mortii Rodicai Ciobanu a fost data de Florin Negrutiu, redactorul-sef al ziarului Gandul, intr-un editorial publicat miercuri.

A murit jurnalista Rodica Ciobanu

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit, in dimineata zilei de miercuri, relateaza Gandul.

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Presedintele Iohannis le ureaza La multi ani! de ziua lor tuturor doamnelor si domnisoarelor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! de ziua lor tuturor doamnelor si domnisoarelor, intr-o postare de duminica pe pagina sa de Facebook, mesajul fiind insotit si de un clip video. Cu.

Drama in lumea sportului. Mai multi sportivi si-au pierdut viata intr-un accident de elicopter

Targicul eveniment s-a petrecut in Argentina, unde mai multi sportivi se deplasau pe calea aerului pentru a filma pentru un o emisiune TV de tip reality show.

Health Forum: Ministerul Sanatatii va aloca mai multi bani pentru bolnavii de hemofilie/ Valcov: Vom face o reforma a salariilor bugetarilor

Ministerul Sanatatii va aloca mai multi bani pentru bolnavii de hemofilie. Ministrul Nicolae Banicioiu sustine ca in acest moment problema nu este legata de fonduri, ci de faptul ca nu exista un cod mediu.

Egipt: Un elev de 12 ani a murit, dupa ce a fost batut de un profesor

Un elev de clasa a cincea a murit, in Cairo, dupa ce a fost batut de un profesor pentru ca nu si-a facut temele, anunta Ministerul egiptean al Educatiei, potrivit Mediafax.

Mexic: Capitanul roman al navei Moonray, esuata in Golful Mexic, a murit dupa doua stopuri cardiace

Capitanul roman al unei nave din Mexic a murit la un spital din orasul Tampico, in statul Tamaulipas, in urma a doua stopuri cardiace, potrovit site-ului Milenio. com. Romanul, in varsta de 62 de ani, era.

Ministrul Sanatatii cere ancheta in cazul femeii care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul.

Argentina: Zece persoane au murit dupa ce doua elicoptere s-au prabusit in nord-vestul tarii. Trei sportivi francezi, printre victime

Zece persoane au murit in Argentina dupa ce doua elicopteres-au prabusit luni intr-o zona izolata din nord-vestul tarii, , au anuntat autoritatile, informeaza Associated Press. S-a produs o explozie si se.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )