Libnet.ro
UNICEF

14:30

Egipt: Un elev de 12 ani a murit, dupa ce a fost batut de un profesor

România Liberă România Liberă,
Egipt: Un elev de 12 ani a murit, dupa ce a fost batut de un profesor

Un elev de clasa a cincea a murit, in Cairo, dupa ce a fost batut de un profesor pentru ca nu si-a facut temele, anunta Ministerul egiptean al Educatiei, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Patronul unui atelier auto din Arad, in coma dupa ce a fost batut si talharit la serviciu

Patronul unui atelier de tuning auto din Arad, Valentin Costea, sotul unei cunoscute prezentatoare tv din judet - Diana Costea Maris), este in coma la spital, dupa ce, joi seara, a fost gasit batut la serviciu, informeaza Mediafax.

Bacau: A vrut sa ajute victima unui accident, insa a murit dupa ce a fost lovit de un TIR

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, in timp ce traversa DN 11, in zona localitatii Poiana Sarata din judetul.

Bacau: Accident groaznic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR si un microbuz

Un barbat in varsta de 58 de ani a murit, in timp ce traversa DN 11 in zona localitatii Poiana Sarata din judetul Bacau, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind apoi strivit intre autotren si un microbuz stationat. Omul incerca sa ajunga la locul unui accident produs anterior.

Banicioiu cere ancheta in cazul batranei care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, relateaza Mediafax.

Scandal la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un doctor a fost batut de insotitorii unui pacient

Un medic de la Spitalul Judetean din Ploiesti a fost snopit in bataie de insotitorii unui pacient, chiar in in fata Unitatii de Primiri Urgente. Scandalul a izbucnit dupa ce o femeie cu probleme de.

Ucis de joc. A murit dupa un maraton de World of Warcraft

Desi nu este prima oara cand cineva moare dupa o sesiune extinsa de gaming, este la fel de trist decesul unui jucator pasionat de World of Warcraft. Am atras in numeroase cazuri atentia asupra unor jucatori care, dupa ce s-au jucat o zi sau doua fara pauza, nu s-au mai putut ridica de la birou [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )