Libnet.ro
UNICEF

06:30

Jurnalistul Horia Tabacu a murit la varsta de 60 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jurnalistul Horia Tabacu a murit la varsta de 60 de ani

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunt postat pe site-ul publicatiei la care acesta a lucrat in ultimii ani. continuă pe Ziarul Bursa

Jurnalistul Horia Tabacu a murit la varsta de 60 de ani

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul Zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunt postat pe site-ul publicatiei la care acesta a lucrat in ultimii ani, informeaza Mediafax.

Jurnalistul Horia Tabacu a murit, sambata, la varsta de 60 de ani

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunt postat pe site-ul publicatiei la care acesta a lucrat in ultimii ani.

Jurnalistul Horia Tabacu a murit, sambata, in urma unui infarct

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunt postat pe site-ul evz. ro.

VIDEO ARHIVA Leonard Nimoy, interpretul celebrului personaj Spock din Star Trek, a murit la varsta de 83 de ani

Actorul Leonard Nimoy, interpretul celebrului personaj Spock din seria Star Trek a murit vineri in locuinta lui din Los Angeles, la varsta de 83 de ani, anunta New York Times. Leonard Nimoy suferea de o boala pulmonara cronica, aceasta fiind si cauza decesului, dupa cum a confirmat sotia actorului.

Horia Tabacu, jurnalist la Evenimentul Zilei, a murit in urma unui infarct

Horia Tabacu, jurnalist la Evenimentul Zilei, a murit sambata in urma unui infarct. Azi dimineata, a murit un ziarist, coleg de ani de zile: Horia Tabacu. I s-a oprit inima. Pentru noi, cei de la EVZ, vestea e.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )