Libnet.ro
UNICEF

05:00

Jurnalistul Sky News continua sa sustina verdicitatea reportajului despre traficantii romani de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

B1 B1,
Jurnalistul Sky News continua sa sustina verdicitatea reportajului despre traficantii romani de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay continua sa sustina veridicitatea materialului Sky News al carui realizator este si care prezinta o banda de asa-zisi traficanti de arme romani, in ciuda. continuă pe B1

FOTO. Jurnalistul Sky News continua atacurile pe Twitter: Romania, aici nu era vorba despre tine

Jurnalistul Sky News, Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din Romania, a publicat noi mesaje Twitter in care ataca Romania pentru publicarea de informati nepotrivite care sa provoace o reactie din partea lui.

Dan Mihalache atrage atentia la adevaratele motive din spatele materialului Sky News: Cine sunt finantatorii reportajului

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, intervine din nou in scandalul materialului Sky News care are ca subiect central o banda de asa-zisi traficanti de arme romani, potrivit.

Jurnalistul Sky News, reactie in scandalul despre presupusul trafic de arme din Romania: Daca a fost o inscenare, atunci sunt actori care merita Oscarul

Scandalul pornit de la reportajul facut de Sky News despre un presupus trafic de arme in Romania cunoaste un nou episod. Stuart Ramsay, reporterul care a facut investigatia, a vorbit, in.

Armele erau reale. Obisnuiti-va cu ideea! Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din Romania ia peste picior reactiile de la Bucuresti (VIDEO)

Armele sunt reale, Guvernul roman e stanjenit si toata lumea ar trebui sa se invete cu ideea, a scris pe Twiiter Stuart Ramsay, jurnalistul Sky News care a realizat reportajul despre presupusul.

Sky News, clovnul Ramsay, Putin sau despre cum ne-am 523;ntarit statul

Oricat s-ar 523;nvartosa pe Twitter la adresa Romaniei 523;n aceste zile, cu tafna unui domn din lumea buna 523;n fata unui trib capos din lumea a treia, Stuart Ramsay de la Sky News nu va putea amana la nesfarsit verdictul firesc.

Scandalul reportajului Sky News ia amploare! Traficantii romani de arme, din nou audiati la DIICOT (VIDEO)

Audierile in cazul materialului Sky News continua joi la DIICOT, potrivit B1 TV. Mai exact, cei cinci protagonisti ai materialului au fost lasati liberi dupa ce au fost audiati mai multe ore de procurori,.

Cine minte in scandalul reportajului Sky News? Seful DIICOT sustine ca este vorba despre un scenariu, dar persoanele audiate sunt cercetate pentru contrabanda calificata

Persoanele audiate de DIICOT in dosarul deschis dupa reportajul Sky News sunt urmarite penal pentru contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, nu pentru inselaciune sau.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )