Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO. Jurnalistul Sky News continua atacurile pe Twitter: Romania, aici nu era vorba despre tine

România Liberă România Liberă,
FOTO. Jurnalistul Sky News continua atacurile pe Twitter: Romania, aici nu era vorba despre tine

Jurnalistul Sky News, Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din Romania, a publicat noi mesaje Twitter in care ataca Romania pentru publicarea de informati nepotrivite care sa provoace o reactie din partea lui. continuă pe România Liberă

Jurnalistul Sky News continua sa sustina verdicitatea reportajului despre traficantii romani de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay continua sa sustina veridicitatea materialului Sky News al carui realizator este si care prezinta o banda de asa-zisi traficanti de arme romani, in ciuda.

Jurnalistul Sky News, reactie in scandalul despre presupusul trafic de arme din Romania: Daca a fost o inscenare, atunci sunt actori care merita Oscarul

Scandalul pornit de la reportajul facut de Sky News despre un presupus trafic de arme in Romania cunoaste un nou episod. Stuart Ramsay, reporterul care a facut investigatia, a vorbit, in.

Ce-i paste pe jurnalistii Sky News care au regizat traficul de arme din Romania. Filmul inscenarii

Jurnalistii Sky News acuzati ca au inventat un reportaj despre traficul de arme din Romania au incalcat nu numai deontologia profesionala, dar si legislatia romaneasca. Este motivul pentru care procurorii DIICOT, care instrumenteaza cazul, iau in calcul punerea sub acuzare a jurnalistilor britanici pentru infractiuni contra securitatii nationale prin comunicarea de informatii false.

Scandalul reportajului Sky News ia amploare! Traficantii romani de arme, din nou audiati la DIICOT (VIDEO)

Audierile in cazul materialului Sky News continua joi la DIICOT, potrivit B1 TV. Mai exact, cei cinci protagonisti ai materialului au fost lasati liberi dupa ce au fost audiati mai multe ore de procurori,.

FOTO. Jurnalistii de la Sky News discuta amical cu romanii care urmau sa se deghizeze in traficanti de arme

Doua fotografii care par a fi preluate de la o camera de supraveghere au fost facute publice, miercuri seara, in timp ce se deruleaza ancheta autoritatilor romane asupra presupusului trafic de arme relatat de Sky News.

Reportajul Sky News despre traficul de arme in Romania, desfiintat de un expert militar: E o inscenare, care sa arate ca suntem vulnerabili

Arma Kalasnikov care apare in imaginile jurnalistilor britanici de la Sky News este in realitate o arma de colectie, iar celelate sunt simple arme de vanatoare. Asa sustine Doru Adascalitei, specialist in arme de vanatoare, fost militar de profesie care a activat in Irak, Bosnia si Afganistan. Acesta demonteaza scenariul traficului de arme din Romania, care ar putea ajunge in mainile teroristilor, asa cum arata controversatul reportaj.

Jurnalistul freelancer care a ajutat echipa Sky News sustine ca a fost pacalit

Jurnalistul freelancer care i-a ajutat pe jurnalistii Sky News sa realizeze materialul despre presupusii traficanti de arme din Romania, Aurelian Szanto, a declarat, miercuri, ca a fost pacalit, intrucat i s-au dat asigurari ca, dupa difuzare, se va preciza ca documentarul are caracter informativ, iar personajele sunt fictive.

Sky News ia apararea jurnalistilor implicati in scandalul privind presupusul trafic de arme din Romania: Este un reportaj temeinic

Postul de televiziune britanic Sky News sustine ca reportajul realizat de jurnalistul Stuart Ramsay si echipa sa, privind o presupusa contrabanda cu arme care s-ar desfasura in Romania, este unul temeinic, au precizat reprezentantii televiziunii.

Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: Guvernul e pus in dificultate

Stuart Ramsay, autorul reportajului Sky News privind traficantii romani de arme, a scris, miercuri, pe Twitter, ca informatiile sunt reale, mentionand ca au loc arestari si ca Guvernul este pus.

Sky News, clovnul Ramsay, Putin sau despre cum ne-am 523;ntarit statul

Oricat s-ar 523;nvartosa pe Twitter la adresa Romaniei 523;n aceste zile, cu tafna unui domn din lumea buna 523;n fata unui trib capos din lumea a treia, Stuart Ramsay de la Sky News nu va putea amana la nesfarsit verdictul firesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )