Libnet.ro
UNICEF

01:05

Justitia din Grecia amana inchiderea postului public de televiziune

Adevărul Adevărul,
Justitia din Grecia amana inchiderea postului public de televiziune

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a amanat luni seara decizia guvernului de a inchide postul public de radio si televiziune ERT si a dispus redeschiderea sa pana la constituirea unui nou organism de acelasi fel. continuă pe Adevărul

Ce spune directorul TVR despre inchiderea televiziunii publice din Grecia.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a declarat, vineri, ca SRTv este alaturi de jurnalistii de la televiziunea publica din Grecia, mai ales pentru ca si TVR a fost in situatie de colaps in iulie 2012, informeaza Mediafax. Astfel, Claudiu Saftoiu a spus ca TVR va trimite, luni, o echipa de televiziune formata din trei persoane, condusa de jurnalista TVR Cristina Tilica, pentru a face o serie de reportaje la fata locului, referitoare la .

inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a anulat temporar, luni seara, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea sa.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

Premierul Antonis Samaras propunere redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice din Grecia

Redeschiderea partiala a radio-televiziunii publice, aceasta este propunerea cu care a venit, vineri, premierul grec, in urma unei serii de proteste interrne si in urma criticilor venite din restul Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )