Libnet.ro
UNICEF

01:06

Kelemen Hunor, mandatat sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare

Hotnews Hotnews,
Kelemen Hunor, mandatat sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR l-a mandatat, sambata, pe presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor, mandatat sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare: Dupa consultarile de la Cotroceni si desemnarea premierului va urma o intalnire cu USL

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR l-a mandatat, sambata, pe presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare, transmite Mediafax. Kelemen Hunor a declarat ca, dupa consultarile de la Cotroceni si dupa desemnarea primului-ministru, va urma o intalnire cu liderii USL pentru discutarea intrarii Uniunii la guvernare, urmand sa fie discutate si portofoliile care ar putea reveni Uniunii.

Kelemen Hunor, mandatat sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare.

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR l-a mandatat, sambata, pe presedintele uniunii, Kelemen Hunor, sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare, potrivit Mediafax. Participantii la sedinta CRU al UDMR desfasurata, sambata, la Targu-Mures, au aprobat, cu unanimitate de voturi, o hotarare privind mandatarea presedintelui Kelemen Hunor de a negocia cu USL participarea Uniunii la guvernare si a imputernicit Consiliul Permanent al UDMR sa decida, in baza Statutului Uniunii, .

Targu-Mures: Kelemen Hunor, mandatat sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare

Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR l-a mandatat, sambata, pe presedintele uniunii, Kelemen Hunor, sa negocieze cu USL participarea UDMR la guvernare, transmite Mediafax. Participantii la sedinta CRU al.

Kelemen Hunor: Participarea la guvernare alaturi de USL inseamna ministru, nu secretar de stat. Alta optiune este opozitia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, la sedinta CRU de la Targu-Mures, ca o eventuala participare a Uniunii la guvernare alaturi de USL ar trebui sa se faca la nivel de ministri, nu la.

Kelemen Hunor: Participarea la guvernare alaturi de USL inseamna ministru. Sa nu stam departe de locul in care se iau decizii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o eventuala participare a Uniunii la guvernare alaturi de USL ar trebui sa se faca la nivel de ministri, nu la nivel de secretari de stat sau sefi de agentii, si.

Kelemen Hunor: Participarea la guvernare inseamna ministru, de aici sa pornim. Alta optiune este opozitia / Frunda: Trebuie sa fim la guvernare cu spatele drept

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o eventuala participare a Uniunii la guvernare alaturi de USL ar trebui sa se faca la nivel de ministri, nu la nivel de secretari de stat sau sefi de agentii, si a facut apel la Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) sa decida cu intelepciune asupra ramanerii sau nu in opozitie, transmite Mediafax. Gyorgy Frunda: Trebuie sa fim la guvernare cu spatele drept, in opozitie nu putem oferi nimic judetelor locuite in majoritate de maghiari.

Kelemen Hunor: Participarea la guvernare inseamna ministru, de aici sa pornim. Alta optiune este opozitia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o eventuala participare a Uniunii la guvernare alaturi de USL ar trebui sa se faca la nivel de ministri, nu la nivel de secretari de stat sau sefi de agentii, si a facut apel la Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) sa decida cu intelepciune asupra ramanerii sau nu in opozitie, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor conduce delegatia UDMR care va purta negocieri cu USL pentru guvernare

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) reunit sambata la Targu Mures a decis cu unanimitate de voturi ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, sa conduca delegatia care va purta negocieri cu Uniunea Social Liberala.

Kelemen Hunor: Luni sau marti vom decide daca vom intra la guvernare alaturi de USL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seara, dupa discutiile cu USL de la Senat privind o eventuala colaborare in viitorul guvern, ca o decizie in acest sens se va lua luni sau marti, dupa.

Kelemen Hunor: Victor Ponta trebuie sa fie premier, indiferent daca vom fi sau nu la guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, dupa discutiile dintre maghiari si USL de la Senat, ca indiferent daca partidul sau va fi sau nu la guvernare, Victor Ponta trebuie sa fie premier in noul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )