Libnet.ro
UNICEF

11:00

Kenya: Doi morti si 30 de raniti, in urma unui atac armat la o universitate

România Liberă România Liberă,
Kenya: Doi morti si 30 de raniti, in urma unui atac armat la o universitate

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 30 ranite, in urma unui atac armat la o institutie de invatamant superior din Kenya, joi, au declarat oficiali citati de NBC News, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Membru al Crucii Rosii, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar din Mali

Un membru al Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a fost ucis, iar un altul al Crucii Rosii din Mali ranit, luni, in urma unui atac asupra unui convoi umanitar comis in apropiere de Gao, informeaza Mediafax. Starea de sanatate a membrului Crucii Rosii din Mali este stabila.

Atact armat intr-un campus universitar din Kenya. Doi morti si 30 de raniti

Doua persoane au fost ucise si alte 30 ranite intr-o universitate din Kenya. Atacatorii au tras fara discriminare in campusul Garissa University College, si s-au luptat cu fortele de politie, a anuntat.

Un membru al CICR, ucis in urma unui atac asupra unui convoi umanitar in nordul Mali

Un membru al Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a fost ucis, iar un altul al Crucii Rosii din Mali ranit, luni, in urma unui atac asupra unui convoi umanitar comis in apropiere de Gao, un oras din.

Cel putin doi oameni au murit intr-un atac armat la o Universitate din Kenya

Cel putin doi oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac armat la o Universitate din orasul Garissa din Kenya, situat la aproximativ 150 km de granita somaleza, informeaza AFP. Atacatorii au.

Cel putin 4 morti si mai multi raniti in urma unui incendiu pe o platforma petroliera din Golful Mexic

50 - Cel putin patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite, miercuri, in urma unui incendiu izbucnit pe o platforma petroliera din Golful Mexic apartinand Pemex, a anuntat compania intr-un.

Kenya: Bilantul atacului terorist a ajuns la 147 de morti

Cel putin 147 de studenti au fost ucisi, joi, in urma unui atac comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, intr-o universitate din nordul Kenyei, informeaza Mediafax.

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, cazul fiind cercetat de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei si procurorii bucuresteni.

Instructor si elev, morti in urma unui incident armat la Poligonul UTI din Capitala

Un instructor si un elev au murit in urma unor impuscaturi la la Poligonul UTI din sectorul 4 al Capitalei, marti seara, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )