Libnet.ro
UNICEF

00:08

Kievul sustine ca a arestat doi militari rusi in estul tarii

Adevărul Adevărul,
Kievul sustine ca a arestat doi militari rusi in estul tarii

Fortele ucrainene au afirmat miercuri ca au arestat in est doi militari rusi suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile, in timp ce presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 la suta din trupele rusesti au parasit teritoriul, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Autoritatile de la Kiev sustin ca au arestat doi militari rusi in estul Ucrainei

Autoritatile de la Kiev au afirmat, miercuri, ca au arestat in est doi militari rusi suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile, in timp ce presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70.

Fortele ucrainene au afirmat miercuri ca au arestat in est doi militari rusi

Doi militari rusi ar fi fost arestati de fortele ucrainene acestia fiind suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile. Totodata, presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 la suta din trupele rusesti au parasit teritoriul, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Doi militari rusi au fost arestati in Ucraina

Autoritatile din Ucraina sustin ca au arestat in est doi militari rusi suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile, relateaza AFP. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 % din.

Kievul sustine ca SUA, Franta, Italia, Polonia si Norvegia i-au promis armament

Mai multe tari, in frunte cu Statele Unite ale Americii, i-au promis presedintelui ucrainean Petro Porosenko la summitul NATO ca vor furniza armament modern de inalta precizie pentru a sprijini Ucraina in lupta cu separatistii prorusi din estul tarii, sustine Iuri Lutenko, consilier al presedintelui ucrainean.

Kievul sustine ca Tiraspolul va destabiliza regiunea pentru ca a refuzat sa ia parte la negocierile de la Viena

Negocierile in formatul 5+2 intre Chisinau si Tiraspol, cu Rusia, Ucraina si OSCE ca mediatori si Uniunea Europeana si Statele Unite ca observatori) privind solutionarea conflictului transnistrean au fost intrerupte in februarie 2006. Chisinaul si Tiraspolul au reusit sa reia dialogul dupa doi ani la nivel de reprezentanti politici. Ei se reuneau lunar pentru a rezolva problemele presante ale populatiei. in martie 2009, negocierile au fost reluate din nou dupa o intalnire trilaterala intre presedintii Rusiei, R. Moldovei si Transnistriei. La intalnirile de la Moscova si Vilnius de anul trecut si de la Dublin din acest an, partile au convenit sa reia negocierile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )