Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis: Activarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, expresie a solidaritatii si a sprijinului Aliantei pentru securitatea Romaniei

B1 B1,
Klaus Iohannis: Activarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, expresie a solidaritatii si a sprijinului Aliantei pentru securitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj cu prilejul activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO NATO Force Integration Unit-NFIU), spunand ca infiintarea acestei structuri este o expresie. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Activarea structurii NATO, expresie a sprijinului Aliantei pentru a intari APARAREA statelor

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu prilejul activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO in care sustine ca infiintarea acestei structuri este o expresie a sprijinului Aliantei Nord-Atlantice pentru securitatea Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj important despre activarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO

Presedintele Iohannis spune, intr-un mesaj cu ocazia activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, ca infiintarea acestor structuri de comanda reflecta determinarea si capacitatea Aliantei de a.

Mircea Dusa participa la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa joi la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO NFIU-NATO Force Integration Unit) de la Bucuresti, informeaza un comunicat de presa.

Mircea Dusa va participa la ceremonia de activare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, de la Bucuresti

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, va participa, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO de la Bucuresti, scrie Agerpres. La eveniment va participa si seful Statului.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata. Dusa:E un moment istoric

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din flancul estic, acesta declarand ca evenimentul.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat astazi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din flancul estic, acesta declarand ca evenimentul este, pentru Romania, un moment istoric, transmit surse din presa.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata. E un moment istoric!

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din.

Klaus Iohannis: Romania va continua sa sprijine eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, diplomatilor romani ca tara noastra va trebui sa sprijine in continuare eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova si Georgiei, dar si ale.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )