Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis: Admiterea Romaniei in Schengen trebuie sa fie facuta pe criterii de ordin tehnic

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Admiterea Romaniei in Schengen trebuie sa fie facuta pe criterii de ordin tehnic

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful statului. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen trebuie luata pe criterii tehnice, nu politice

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, considera ca decizia privind admiterea Romaniei in spatiul Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare. Iohannis cere evitarea impunerii unor criterii politice.

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful.

Vestimentatia primei doamne la investirea lui Klaus Iohannis, criticata de stilisti: Tinuta este nepotrivita. Rochia trebuia sa fie mai lunga (FOTO)

Aparitia primei doamne la juramantul de investire a presedintelui Klaus Iohannis a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustin ca alegerea vestimentara facuta de Carmen Iohannis nu a fost.

Klaus Iohannis: Sa organizam un consens national pentru a sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, spera ca obiectivele Republicii Moldova privind integrarea europeana sa se transforme din reziderat in realitate. Declaratia a fost facuta astazi, in cadrul sedintei solemne a Senatului si Camerei Deputatilor, in care Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, la Cotroceni: E bine sa ne amintim ca, exact acum 25 de ani, oameni s-au jertfit pentru ca noi sa putem sa ne bucuram (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a amintit duminica de faptul ca ziua de 21 decembrie reprezinta un moment important din istoria Romaniei, afirmand ca nu trebuie uitat faptul ca multi oameni s-au jertfit pentru.

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor Romaniei si ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Klaus Iohannis vorbeste despre planuri radicale pentru Romania intr-un interviu pentru The Independent: Multe lucruri trebuie sa se schimbe

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent ca isi propune sa transforme radical viata politica romaneasca cat timp se va afla la putere, aratand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in Romania.

Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa aiba sustinerea unui guvern care sa lucreze in acelasi sens. Sper din 2015

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat LExpress, ca ar fi necesara schimbarea Guvernului, pledand, din anul 2015 ori dupa alegerile parlamentare din 2016, pentru un Executiv care sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )