Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen trebuie luata pe criterii tehnice, nu politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen trebuie luata pe criterii tehnice, nu politice

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, considera ca decizia privind admiterea Romaniei in spatiul Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare. Iohannis cere evitarea impunerii unor criterii politice. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful.

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, este perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe. El a promis la investire ca va stimula cresterea economica , va reduce birocratia si va lupta impotriva coruptiei,.

Ce spune Iohannis despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, si nu pe criterii politice, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Admiterea Romaniei in Schengen trebuie sa fie facuta pe criterii de ordin tehnic

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful statului.

Klaus Iohannis vorbeste despre planuri radicale pentru Romania intr-un interviu pentru The Independent: Multe lucruri trebuie sa se schimbe

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent ca isi propune sa transforme radical viata politica romaneasca cat timp se va afla la putere, aratand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in Romania.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Prima zi ca presedinte al Romaniei: principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a sustinut in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului un discurs clar, in care, in 30 de minute, a detaliat principalele directii de actiune pentru Romania lucrului bine facut.

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in comisia pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in fruntea comisiei parlamentare pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat, duminica, o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )