Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, este perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe. El a promis la investire ca va stimula cresterea economica , va reduce birocratia si va lupta impotriva coruptiei,. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful.

Comentariu Bloomberg: Iohannis, liderul tacut al Romaniei, s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe, s-a angajat, duminica, la investira sa in functie, sa stimuleze cresterea economica, sa reduca birocratia si sa lupte impotriva coruptiei, comenteaza Bloomberg, citat de Mediafax. Exista un val puternic de asteptari de la el, a declarat pentru Bloomberg Michael Taylor de la Oxford Analytica, o firma de consultanta strategica. El este eroul momentului, dar puterile sale constitutionale sunt limitate, a avertizat Taylor, referindu-se la noul presedinte roman, care a obtinut duminica dreptul sa numeasca judecatori si sa stabileasca politica externa a Romaniei, principalele atributii ale sefului statului.

Bloomberg: Liderul tacut al Romaniei s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Noul presedinte al Romaniei Klaus Iohannis, perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe, s-a angajat la investire, duminica, sa stimuleze cresterea economica, sa reduca birocratia si sa lupte impotriva coruptiei, comenteaza Bloomberg News online.

Prima zi ca presedinte al Romaniei: principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a sustinut in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului un discurs clar, in care, in 30 de minute, a detaliat principalele directii de actiune pentru Romania lucrului bine facut.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis, formata din fosti ministri si deputati, doi profesori si un scriitor

Klaus Iohannis si-a ales consilierii care il vor urma la Palatul Cotroceni. Un scriitor, fosti ministri si deputati, dar si doi profesori il vor sfatui pe presedintele Romaniei in diferite domenii. Oficial,.

VIDEO Asteptarile lui Laszlo Tokes de la Klaus Iohannis: Dorim nici mai mult nici mai putin ca fara noi sa nu se decida

Alegerea lui Klaus Iohannis, este o dovada de unitate exemplara a romanilor si maghiarilor, unitate care nu a mai existat din 1989, de la caderea regimului Ceausescu, este de parere eurodeputatul Tokes Laszlo.

Liderul fostilor detinuti politici, decorat cu Ordinul Steaua Romaniei de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, pe pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler. Octav Bjoza a fost decorat pentru.

LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara ca site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )