Libnet.ro
UNICEF

01:05

LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Adevărul Adevărul,
LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara ca site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel. continuă pe Adevărul

INTERVIU LExpress - Klaus Iohannis: Voi avea o colaborare corecta cu guvernul. Dar poate ca guvernul PSD nu va exista multa vreme...

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara cand site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa aiba sustinerea unui guvern care sa lucreze in acelasi sens. Sper din 2015

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat LExpress, ca ar fi necesara schimbarea Guvernului, pledand, din anul 2015 ori dupa alegerile parlamentare din 2016, pentru un Executiv care sa.

Klaus Iohannis vorbeste despre planuri radicale pentru Romania intr-un interviu pentru The Independent: Multe lucruri trebuie sa se schimbe

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru publicatia britanica The Independent ca isi propune sa transforme radical viata politica romaneasca cat timp se va afla la putere, aratand ca multe lucruri trebuie sa se schimbe in Romania.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalului francez L 'Express, ca probabil prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau, intrucat relatia dintre Romania si Republica Moldova este una speciala si unica in Europa, iar a doua deplasare externa ar putea fi la Bruxelles.

Klaus Iohannis pentru L 'Express: Vreau sa fiu presedinte doua mandate

Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalul francez L 'Express ca vrea sa ramana presedinte al Romaniei doua mandate, pentru ca lucrurile nu pot fi schimbate in patru sau cinci ani, si a precizat ca va fi un presedinte mediator si un arbitru.

Klaus Iohannis isi doreste doua mandate la Cotroceni: Voi fi un mediator, un integrator si un arbitru

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un interviu acordat ziarului francez L'Express, ca isi doreste doua mandate la Palatul Cotroceni, pentru a realiza proiectele pe care si le-a asumat. Acesta isi exprima speranta ca o schimbare a guvernului va avea loc in 2015 sau cel tarziu in 2016 si se defineste drept un presedinte mediator, integrator si arbitru.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung. Romania o poate ajuta in demersul de integrare

Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung, a afirmat, marti, presedintele Klaus Iohannis pentru LExpress. Seful statului a precizat ca prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau,.

Primul discurs al lui Klaus Iohannis in calitate de presedinte. imi doresc o Romanie scoasa din zona senzationalului devenit cotidian

Klaus Iohannis a tinut primul sau discurs in calitate de presedinte al Romaniei in plenul Parlamentului, in cadrul sedintei solemne de investitura in functie.

Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre cum a trait Revolutia din decembrie 1989 dar si despre cat de multe a invatat de la Klaus Iohannis, ce inseamna alegerea sa in cea mai inalta functie in stat si cum se va dezvolta pe mai departe Sibiul.

Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: 'Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune'

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )