Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalului francez L 'Express, ca probabil prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau, intrucat relatia dintre Romania si Republica Moldova este una speciala si unica in Europa, iar a doua deplasare externa ar putea fi la Bruxelles. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung. Romania o poate ajuta in demersul de integrare

Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung, a afirmat, marti, presedintele Klaus Iohannis pentru LExpress. Seful statului a precizat ca prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau,.

Vestimentatia primei doamne la investirea lui Klaus Iohannis, criticata de stilisti: Tinuta este nepotrivita. Rochia trebuia sa fie mai lunga (FOTO)

Aparitia primei doamne la juramantul de investire a presedintelui Klaus Iohannis a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustin ca alegerea vestimentara facuta de Carmen Iohannis nu a fost.

Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, este perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe. El a promis la investire ca va stimula cresterea economica , va reduce birocratia si va lupta impotriva coruptiei,.

Klaus Iohannis: Sa organizam un consens national pentru a sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, spera ca obiectivele Republicii Moldova privind integrarea europeana sa se transforme din reziderat in realitate. Declaratia a fost facuta astazi, in cadrul sedintei solemne a Senatului si Camerei Deputatilor, in care Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei.

UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, afirmand ca prin acest gest recunoaste si onoreaza sacrificiul si curajul de care au dat dovada femeile si barbatii care au suferit si pierit pentru libertate in vremea comunismului si in zilele din decembrie '89. Totodata, Iohannis a afirmat ca exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi iar acest lucru arata incapacitatea noastra ca societate de a-i gasi si pedepsi pe cei vinovati.

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata.

Pe cine a ales Klaus Iohannis consilier pe drept constitutional. Ce post va ocupa Dan Mihalache

Potrivit unor surse politice din anturajul presedintelui ales, Klaus Iohannis a ales-o pe Simina Tanasescu consilier prezidential pe probleme de drept constitutional, o functie extrem de importanta in cadrul Cancelariei Prezidentiale. Iohannis nu a renuntat nici la Dan Mihalache, insa postul sau inca se mai negociaza.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

Ion Iliescu a adormit la Parlament, in timpul discursului sustinut de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a adormit duminica, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul presedinte Klaus Iohannis. Coplesit de evenimentele din Parlament, fostul presedinte, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )