Libnet.ro
UNICEF

01:05

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Hotnews Hotnews,
 Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata. continuă pe Hotnews

DISCURSUL INTEGRAL al presedintelui Klaus Iohannis in Parlament: Trebuie sa ne apucam de treaba

Klaus Iohannis a explicat, in discursul sau in fata Parlamentului, dupa depunerea juramantului ca presedinte ca este recunoscator si onorat de increderea pe care cetatenii i-au acordat-o alegandu-l.

ii solicit presedintelui Facebook sa nu promulge legea securitatii cibernetice

La 25 de ani de la sacrificiul romanilor pentru libertate, noul presedinte Klaus Iohannis are datoria sa respinga legea securitatii cibernetice pentru ca aceasta sa intre cu adevarat in dezbaterea publica si sa fie votata doar daca se dovedeste necesara si numai cu respectarea dreptului la viata privata. Altfel, prima lege promulgata de presedintele Facebook va fi indreptata direct impotriva generatiei care l-a adus la Cotroceni!.

Care sunt cele doua mari provocari ale presedintelui Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata: schimbarea majoritatii parlamentare.

Vestimentatia primei doamne la investirea lui Klaus Iohannis, criticata de stilisti: Tinuta este nepotrivita. Rochia trebuia sa fie mai lunga (FOTO)

Aparitia primei doamne la juramantul de investire a presedintelui Klaus Iohannis a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustin ca alegerea vestimentara facuta de Carmen Iohannis nu a fost.

Dan Mihalache ajunge la Cotroceni, in ciuda protestelor din societatea civila. Lista integrala a consilierilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat. luni, decretele de numire in functia de consilier prezidential pentru Sorin-Dan Mihalache, Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Stefan Marinescu, Tratiana Niculescu Bran si Adrian-George Scutaru, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

LIVE TEXT Discursul inaugural al presedintelui. A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Presedintele a depus juramantul in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

Cine l-a insotit pe Klaus Iohannis la Cotroceni: Dan Mihalache, George Scutaru, Leonard Orban

Klaus Iohannis a preluat duminica mandatul de presedinte intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat, din partea lui Iohannis: Tatiana Niculescu Bran desemnata purtator de cuvint), Dan Mihalache membru PNL, ex-PSD), George Scutaru PNL, a demisionat din Parlament pentru a deveni consilier al presedintelui), Leonard Orban fost comisar european), Andrei Muraru PNL) si Nicoleta Nicolae fosta ziarista, fosta consiliera a lui Crin Antonescu si purtatoare de cuvant cat acesta a fost presedinte interimar al Romaniei in 2012), Iulia Huiu PNL, fost consilier la Ministerul Sanatatii) si Cosmin Marinescu profesor ASE).

George Scutaru, Leonard Orban, Cosmin Marinescu, Andrei Muraru, in lista de consilieri prezidentiali ai lui Klaus Iohannis

Scriitoarea Tatiana Niculescu-Bran, fostul deputat George Scutaru, istoricul Andrei Muraru, fostul comisar european Leonard Orban si secretarul general adjunct al PNL Dan Mihalache se numara printre cei care vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui ales, Klaus Iohannis, informeaza Agerpres.

Pe cine a ales Klaus Iohannis consilier pe drept constitutional. Ce post va ocupa Dan Mihalache

Potrivit unor surse politice din anturajul presedintelui ales, Klaus Iohannis a ales-o pe Simina Tanasescu consilier prezidential pe probleme de drept constitutional, o functie extrem de importanta in cadrul Cancelariei Prezidentiale. Iohannis nu a renuntat nici la Dan Mihalache, insa postul sau inca se mai negociaza.

Traian Basescu i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Palatul Cotroceni, unde a fost intampinat garda de onoare. Klaus Iohannis a venit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Dupa intonarea imnului de stat si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )