Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

UN GEST FRUMOS. Tanarul care a cantat imnul in gara din Amsterdam, invitatul lui Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii multumeste lui Valentin Astanculesei, tanarul care a cantat imnul national pe 1 decembrie, la pian, in gara din Amsterdam, pentru ca a acceptat invitatia sa de a repeta gestul, de data aceasta la Palatul Cotroceni, la.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Discutiile au durat peste o ora/ Ponta, pe Twitter: Intalnire extrem de utila. Lucrurile intra pe fagasul normal

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta care a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, s-a incheiat dupa mai mult de o ora de discutii, fara declaratii de presa, anunta Agerpres. Ulterior, Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter despre aceasta intalnire: Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal.

Elena Udrea, repros pentru Klaus Iohannis: De ce nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta?

Liderul PMP Elena Udrea are deja un repros la adresa proaspatului presedinte Klaus Iohannis. intr-un mesaj postat pe Facebook, Udrea se intreaba de ce seful statului nu i-a cerut demisia premierului Victor Ponta.

VIDEO Klaus Iohannis a depus juramantul de presedinte. Discurs de manager: Voi chema cat mai curand la consultari partidele politice. Trebuie sa decidem ce obiective de tara ne asumam, o modalitate de lucru si de dialog permanent si un calendar cu etape

Klaus Iohannis a depus duminica juramantul de presedinte intr-o sedinta solemna a Senatului si Camerei Deputatilor. In cadrul primului sau discurs oficial in calitate de presedinte, Klaus Iohannis a trecut in revista principalele directii pe care intentioneaza sa le urmeze in mandatul sau si a anuntat ca in cel mai scurt timp va chema la consultari partidele politice pentru a decide impreuna ce obiective de tara isi asuma si un calendar cu etape si actiuni pentru a trece de la vorbe la fapte.

Klaus Iohannis: Presedintele trebuie sa aiba sustinerea unui guvern care sa lucreze in acelasi sens. Sper din 2015

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat LExpress, ca ar fi necesara schimbarea Guvernului, pledand, din anul 2015 ori dupa alegerile parlamentare din 2016, pentru un Executiv care sa.

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata.

UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, afirmand ca prin acest gest recunoaste si onoreaza sacrificiul si curajul de care au dat dovada femeile si barbatii care au suferit si pierit pentru libertate in vremea comunismului si in zilele din decembrie '89. Totodata, Iohannis a afirmat ca exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi iar acest lucru arata incapacitatea noastra ca societate de a-i gasi si pedepsi pe cei vinovati.

Intalnire Klaus Iohannis - Victor Ponta, luni la ora 12:00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o intalnire la Palatul Cotroceni pentru a discuta legat de prioritatile guvernarii, precum si perspectivele colaborarii intre institutiile pe care cei doi le reprezinta, anunta Iohannis intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Care sunt cele doua mari provocari ale presedintelui Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata: schimbarea majoritatii parlamentare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )