Libnet.ro
UNICEF

05:30

Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune

Adevărul Adevărul,
Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre cum a trait Revolutia din decembrie 1989 dar si despre cat de multe a invatat de la Klaus Iohannis, ce inseamna alegerea sa in cea mai inalta functie in stat si cum se va dezvolta pe mai departe Sibiul. continuă pe Adevărul

Astrid Fodor, urmasa presedintelui in fruntea Sibiului: 'Klaus Iohannis e un strateg. Are viziune'

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre.

Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat. Lumini si umbre

Proaspat instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat imaginea neamtului serios si harnic, bifand deja pe agenda cateva actiuni. Dupa receptia privata de bun-venit, organizata la Cotroceni, el l-a chemat pe Victor Ponta la o discutie, apoi i-a acordat o decoratie unui fost detinut politic. Tot Iohannis l-a instalat insa in fruntea consilierilor prezidentiali pe Dan Mihalache, un politician controversat.

LIVE TEXT Discursul inaugural al presedintelui. A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Presedintele a depus juramantul in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata.

DISCURSUL INTEGRAL al presedintelui Klaus Iohannis in Parlament: Trebuie sa ne apucam de treaba

Klaus Iohannis a explicat, in discursul sau in fata Parlamentului, dupa depunerea juramantului ca presedinte ca este recunoscator si onorat de increderea pe care cetatenii i-au acordat-o alegandu-l.

LExpress - Klaus Iohannis : Romanii doresc o schimbare

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara ca site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

INTERVIU LExpress - Klaus Iohannis: Voi avea o colaborare corecta cu guvernul. Dar poate ca guvernul PSD nu va exista multa vreme...

Marele interviu din deschiderea saptamanalului francez LExpress este dedicat astazi presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Primul meu interviu cu un presedinte, in colaborare cu Charles Hacquet, si prima oara cand site-ul francez revolutioneaza: interviul este disponibil in integralitate in limba romana! Se poate deci si altfel.

Klaus Iohannis, atacat aspru de Mircea Lucescu: Mi-am dat seama ca sunt alte directii de a se implica. Asteptam mai mult

Antrenorul roman Mircea Lucescu a comentat discursul din ziua investiturii al presedintelui Klaus Iohannis, declarandu-se nemultumit de faptul ca acesta nu a facut nicio referire la sport in timpul evenimentului.

Vestimentatia primei doamne la investirea lui Klaus Iohannis, criticata de stilisti: Tinuta este nepotrivita. Rochia trebuia sa fie mai lunga (FOTO)

Aparitia primei doamne la juramantul de investire a presedintelui Klaus Iohannis a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustin ca alegerea vestimentara facuta de Carmen Iohannis nu a fost.

Care sunt cele doua mari provocari ale presedintelui Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata: schimbarea majoritatii parlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )