Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a anulat ceremonia de luni privind Revolutia Romana in urma controverselor aparute in campania electorala

B1 B1,
Klaus Iohannis a anulat ceremonia de luni privind Revolutia Romana in urma controverselor aparute in campania electorala

In ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai a. c. , la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia. continuă pe B1

Klaus Iohannis a renuntat la ceremonia dedicata Revolutiei de pe 20 mai, dupa ce a fost contestat

Klaus Iohannis a renuntat la evenimentul de pe 20 mai, de comemorare a victimelor de la Revolutia Romana, dupa ce a fost contestat. in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la.

O federatie a revolutionarilor din Decembrie 1989 ii scrie lui Iohannis: Va cerem sa nu folositi Revolutia Romana in scopuri electorale

Federatia Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie 1989 - LORD 89, cu sediul la Timisoara, i-a adresat o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu foloseasca Revolutia Romana in scopuri electorale, dupa ce seful statului a anuntat ca va declara 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, intr-o ceremonie care va avea loc, luni, la Palatul Cotrocen.

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Bogdan Chirieac, reactie la decizia lui Klaus Iohannis: Domnule presedinte, v-ati facut un mare rau tinandu-l in brate pe Augustin Lazar

Jurnalistul Bogdan Chirieaca criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

Bogdan Chireac, reactie la deciziile lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Bogdan Chireasc a criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

De ce comemoreaza Klaus Iohannis Revolutia din decembrie 1989 in luna mai. Reactia lui Tariceanu

Klaus Iohannis va declara anul 2019 drept Anul omagierii victimelor comunismului, in cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni la Palatul Cotroceni, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia.

Dupa ce a fost criticat ca isi face campanie electorala pe seama victimelor comunismului, Iohannis amana ceremonia de comemorare a Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei, pentru a elimina orice fel de suspiciune cu privire la asocierea Revolutiei Romane cu perioada electorala in care ne aflam in prezent si din profund respect pentru toti cei care au luptat pentru democratie si libertate in anii tiraniei comuniste, anunta Administratia prezidentiala. Decizia este luata in contextul criticilor ca seful statului si-ar face campanie electorala prin organizarea unui astfel de eveniment acum.

Anunt de ULTIM MOMENT de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat DECRETELE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, urmatoarele decrete: -Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 223 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 PL-x.

Klaus Iohannis, amenintat cu moartea. Cine i-a pus gand rau presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, motiv pentru care Administratia Prezidentiala a depus o plangere penala. Presedintele Klaus Iohannis a primit o scrisoarea in care era amenintat cu moartea. Autorul scrisorii este un detinut de la Penitenciarul Aiud, caruia i s-ar fi refuzat cererile de gratiere. Administratia Prezidentiala a decis sa [] .

Klaus Iohannis, huiduit in vizita sa la Timisoara. Reactia presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat in cursul zilei de vineri, Sinagoga evreiasca din Timisoara, in curs de de restaurare. Un timisorean a strigat Jos Iohannis, in momentul in care.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )