Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a anuntat prima sedinta a CSAT din 2016

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a anuntat prima sedinta a CSAT din 2016

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca prima sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc in data de 15 martie. Potrivit sefului statului, pe ordinea de zi vor figura chestiuni de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre criza copiilor bolnavi din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este ingrijorat de criza copiilor bolnavi din Arges. intrebat daca a fost informat despre ce se intampla in Arges, presedintle a spus tema il preocupa si ca a.

Klaus Iohannis, explicatii de la Cotroceni: sedinta CSAT, decoratie Laslo Tokes, vizita in Israel

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi seara, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa-i retraga decoratia Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, care urmare a sesizarii Consiliului de Onoare, a propus retragerea distinctiei.

Klaus Iohannis, explicatii de la Cotroceni: sedinta CSAT, decoratie Laslo Tokes, vizita in Israel

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi seara, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa-i retraga decoratia Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes, care urmare a sesizarii Consiliului de Onoare, a propus retragerea distinctiei.

VIDEO Klaus Iohannis i-a retras distinctia Steaua Romaniei lui Laszlo Tokes: Trebuie sa aprecieze valorile care stau la baza Constitutiei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, ca a retras Ordinul Steaua Romaniei acordat, in 2009, lui Laszlo Tokes.

FOTO Prima sedinta a Consiliului Regal dupa excluderea Principelui Nicolae. Marea noutate e disparitia din Consiliu a lui Mihnea Constantinescu

Casa Regala anunta prima sedinta a Consiliului Regal, dupa excluderea Principelui Nicolae. In zilele de 1-2 martie 2016, are loc, la Aubonne si Morges, in Elvetia, a cincea sesiune a Consiliului Regal, corp consultativ care sa ajute, 'prin sfaturile si rezolutiile lui, Seful Familiei Regale in deciziile sale curente sau de importanta istorica', se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro. Fotografiile publicate nu il infatiseaza, insa, la aceasta sedinta pe Regele Mihai. De data aceasta, Casa Regala enumera fiecare membru al acestui Consiliu, calificat drept confidential in urma cu 8 luni de consilierul Casei Regale Ioan Luca Vlad. Noutatea: in componenta nu mai apare Mihnea Constantinescu - fost consilier pe langa patru premieri si unul dintre cei trei sfatuitori ai Regelui Mihai care au fost prezenti in ziua in care s-a decis excluderea Principelui Nicolae.

Subiectiv: Parlamentul, ignorat de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe prim-ministrul Dacian Ciolos sa participe la Reuniunea sefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum si la Reuniunea membrilor.

Klaus Iohannis, despre reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat joi ca este de acord cu reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA, avand in vedere ca rezultatele institutiei vorbesc de la sine. intrebat daca este la curent.

Presedintele Klaus Iohannis, despre titlurile acordate revolutionarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Administratia Prezidentiala nu are atributii in reverificarea si prelucrarea contestatiilor privind acordarea titlurilor de revolutionari, punctand ca,.

Klaus Iohannis cere reeaxaminarea unei legi privind functionarea serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi Parlamentului reexaminarea unei legi privind functionarea serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat de interes local, scrie Agerpres. in cererea de.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, la prezentarea bilatului MApN

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos participa joi la prezentarea bilantului Ministerului Apararii Nationale pe 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )