Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat joi ca este de acord cu reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA, avand in vedere ca rezultatele institutiei vorbesc de la sine. intrebat daca este la curent. continuă pe Antena3

Horatius Dumbrava despre reinvestirea Codrutei Kovesi: Era nevoie de competitie si transparenta. Poate si alti procurori ar fi dorit sa participe

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru CSM, critica modul in care ministrul Justitiei a ales sa anunte reinvestirea Codrutei Kovesi la conducerea DNA pentru un nou mandat de 3 ani. Magistratul considera ca era nevoie de competitie si transparenta in cursul acestei proceduri, chiar daca rezultatele DNA sunt mai mult decat pozitive pentru societate.

Klaus Iohannis, despre criza copiilor bolnavi din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este ingrijorat de criza copiilor bolnavi din Arges. intrebat daca a fost informat despre ce se intampla in Arges, presedintle a spus tema il preocupa si ca a.

Presedintele Klaus Iohannis, despre titlurile acordate revolutionarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Administratia Prezidentiala nu are atributii in reverificarea si prelucrarea contestatiilor privind acordarea titlurilor de revolutionari, punctand ca,.

Dragnea: reinvestirea Codrutei Kovesi este una din actiunile care continua intarirea statului de drept in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca anuntul ministrului Justitiei in ceea ce priveste continuarea mandatului Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA este unul firesc si desemnarea oficiala va fi fireasca. Este un anunt firesc, l-a si argumentat ministrul Justitiei. Propunerea este fireasca si desemnarea oficiala va fi fireasca, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Dragnea, despre intentia ministrului Justitiei de a o propune pe Kovesi la sefia DNA: Este un anunt firesc. Nu este vorba de cine pe cine iubeste

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera fireasca decizia ministrului de Justitie Raluca Pruna de a o propune pe Laura Codruta Kovesi pentru un nou mandat la sefia DNA.

Ministrul Justitiei a trimis la CSM propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a trimis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Membrii CSM urmeaza sa dea un aviz consultativ, iar decizia finala ii apartine presedintelui Iohannis.

Ministrul Pruna a transmis catre CSM propunerea de reinvestire a lui Kovesi in functia de sef al DNA

ACTUALIZARE 18:00 Iohannis, despre reinvestirea lui Kovesi: Rezultatele de la DNA vorbesc de la sine Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a fost informat despre inceperea procedurilor in cazul reinvestirii la conducerea DNA a Laurei Codruta Kovesi.

Presedintia nu are atributii de reverificare a contestatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Administratia Prezidentiala nu are atributii in reverificarea si prelucrarea contestatiilor privind acordarea titlurilor de revolutionari, punctand ca, potrivit legii, el ia act de liste si le valideaza prin decret.

Subiectiv: Parlamentul, ignorat de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe prim-ministrul Dacian Ciolos sa participe la Reuniunea sefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum si la Reuniunea membrilor.

Klaus Iohannis a anuntat prima sedinta a CSAT din 2016

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca prima sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) va avea loc in data de 15 martie. Potrivit sefului statului, pe ordinea de zi vor figura chestiuni de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )