Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis va candida la presedintia PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va candida la presedintia PNL

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, va candida la presedintia PNL, potrivit afirmatiilor acestuia de la Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic

Klaus Iohannis a anuntat luni dimineata ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic, ca urmare a rezutatelor proaste obtinute de PNL la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban: imi retrag candidatura si il sustin pe Klaus Iohannis la presedintia PNL (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca isi retrage candidatura la sefia PNL pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis in aceasta pozitie. in urma cu o ora mi-am reafirmat intentia de a candida la presedintia.

Europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedintele PNL si din biroul de conducere al partidului

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedintele PNL: Rezultate obtinute de PNL la scrutinul de ieri sunt proaste

Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a declarat intr-o conferinta de presa ca si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL si din biroul de conducere al partidului ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la europarlamentare.

Iohannis, candideaza la presedintia PNL. Va intra in cursa pentru Cotroceni?

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, si-a anuntat, miercuri, candidatura pentru functia de presedinte al PNL, dupa ce a primit derogarea de vechime care sa ii permita sa candideze.

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare .

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN. Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri duminica.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele liberal,Klaus Iohannis, a anuntat luni ca va demisiona din functie, precum si din cea de membru al BPN. Ma refer mai mult la rezultatele din Sibiu. Am demisionat in aceasta .

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si ca a renuntat sa mai fie membru BPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )