Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare . continuă pe B1

Klaus Iohannis va candida la presedintia PNL

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, va candida la presedintia PNL, potrivit afirmatiilor acestuia de la Parlament.

Iohannis, candideaza la presedintia PNL. Va intra in cursa pentru Cotroceni?

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, si-a anuntat, miercuri, candidatura pentru functia de presedinte al PNL, dupa ce a primit derogarea de vechime care sa ii permita sa candideze.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis ramane membru BPN al PNL (VIDEO)

LiderulPNLCrin Antonescu a declarat, luni, la finalul sedintei BPNa partidului ca Klaus Iohannis ramane membru al Biroului Permanent al PNL. Noi ne exercitam functiile in mod normal.

Ludovic Orban: imi retrag candidatura si il sustin pe Klaus Iohannis la presedintia PNL (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca isi retrage candidatura la sefia PNL pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis in aceasta pozitie. in urma cu o ora mi-am reafirmat intentia de a candida la presedintia.

UPDATE Congres extraordinar al PNL in 28 - 29 iunie. Klaus Iohannis si Ioan Ghise candideaza la sefia PNL, Ludovic Orban s-a retras din cursa si il sustine pe Iohannis

Crin Antonescu a declarat miercuri ca liberalii se vor reuni in congres extraordinar in 28 - 29 iunie 2014, pentru a alege noua conducere a partidului, pentru care si-au anuntat candidatura, deocamdata, Klaus Iohannis si Ioan Ghise. Antonescu a precizat ca nu candida la presedintia PNL dar il va sustine pa Iohannis pentru acest post.

Klaus Iohannis si Ioan Ghise vor candida la sefia PNL. Ludovic Orban s-a retras din cursa si il va sustine pe Iohannis

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis si senatorul liberal Ioan Ghise sunt candidaturile anuntate pentru sefia Partidului National Liberal, informeaza B1 TV. Un alt candidat la fotoliul care a fost pana de curand.

Ludovic Orban: Voi candida pentru sefia PNL. Participarea lui Tariceanu la sedinta, o lipsa de decenta (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta PNL, ca va candida pentru functia de presedinte al PNL, dupa ce CrinAntonescu si-a dat demisia. Voi candida pentru sefia PNL, a declaratOrban. Cat.

Orban va candida la presedintia PNL, dupa demisia lui Antonescu

Ludovic Orban a declarat, luni, dupa Delegatia Permanenta, ca va candida pentru functia de presedinte al partidului, la congresul extraordinar.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN. Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )