Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, la Digi 24: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la Digi 24: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea. Totodata, seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de Cod Fiscal si a vorbit despre schimbarea majoritatii parlamentare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in aceasta seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea.

Klaus Iohannis: Florian Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unui interviui acordat Digi24, ca seful interimar al SRI va ramane adjunct in cadrul Serviciului. Domnul Coldea e adjunct al SRI si ramane adjunct al SRI. Nu.

Iohannis: Coldea ramane la SRI. Reactia Elenei Udrea

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, intr-un interviu pentru Digi 24, ca Florian Coldea va ramane in SRI.

Iohannis: Coldea ramane la SRI

Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru Digi 24, ca propunerea lui pentru sefia SRI nu a fost contestata de niciun lider politic.

Klaus Iohannis se va intalni cu liderii politici din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie, la invitatia presedintelui Nicolae Timofti, transmite IPN.

Ion Cristoiu: Asa cum l-a sfatuit Traian Basescu, Klaus Iohannis a inceput sa puna presiune pe Victor Ponta!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost criticat in nenumarate randuri ca este practic inexistent in peisajul politic mioritic, jurnalistul Ion Cristoiu remarca o revenire in forta a sefului statului. Klaus.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa de la ora 18:00, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Declaratiile presedintelui vin dupa ce, joi, Klaus Iohannis a efectuat o.

Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la.

Klaus Iohannis, intrebat despre activitatea serviciilor: Nu vorbim despre institutii oculte

Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul unui interviu acordat Digi24, ca Parlamentului ar trebui sa adopte legile privind siguranta nationala. Totodata, raspunzand unei intrebari, seful statului a afirmat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )