Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, dupa participarea la Consiliul European: Am insistat asupra prioritatilor tarii privind resursele energetice

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa participarea la Consiliul European: Am insistat asupra prioritatilor tarii privind resursele energetice

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, vineri seara, ca a subliniat in cadrul reuniunii Consiliului European prioritatea pentru Romania privind valorificarea resurselor energectice. Presedintele a mai declarat ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis pleaca la Consiliul European de primavara: Romania sustine crearea unei Uniuni a Energiei

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara. Seful statului a declarat ca printre prioritati se afla si domeniul energiei, dar si.

Consiliul European a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei, pe care Romania il sustine

ACTUALIZARE 15:44 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Bruxelles, ca obiectivul crearii Uniunii Energiei a fost confirmat de Consiliul European, precizand ca a sustinut finalizarea pietei interne a energiei, ceea ce pentru Romania inseamna, pe termen mediu si lung, dezvoltarea infrastructurii energetice. * Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre UE si SUA * Donald Tusk: Liderii europeni au convenit sa creeze Uniunea Energetica * Schulz: Uniunea, de maxima importanta pentru Ucraina si pentru securitatea energetica a UE.

Iohannis participa, joi, la Consiliul European si la Summit-ul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles,la lucrarile Consiliului European de Primavara si la summit-ul PPE, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezindentiale.

Prima doamna a Romaniei il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, il insoteste pe Klaus Iohannis la Consiliul European de la Bruxelles.

Vizita extrem de importanta a presedintelui Klaus Iohannis, la Bruxelles. La Consiliul European se va discuta independenta energetica a UE fata de Rusia

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis pleaca in aceasta dimineata la Bruxelles la Consiliul European. Pe ordinea de zi a summitului sunt, printre altele, sanctiunile impuse de UE Rusiei si strategia energetica a.

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

VIDEO Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul dupa ce a pornit un televizor si a sunat un telefon

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dupa Consiliul European, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

Carmen Iohannis il insoteste pe seful statului la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in aceasta dimineata la Consiliul European de primavara de la Bruxelles. Din delegatia prezidentiala face parte si sotia sa, Carmen Iohannis. Prezenta primei doamne este surprinzatoare, avand in vedere ca seful statului nu are programata nicio intalnire cu comunitatea de romani din Belgia, ci doar discutii oficiale cu sefii de stat si de guvern din UE.

Klaus Iohannis: Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic intre UE si SUA / Consiliul a confirmat obiectivul de creare a Uniunii Energiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la finalul lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca Romania este un sustinator activ al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii intre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, transmite Agerpres.

Presedintele Iohannis participa azi si maine la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis participa azi si maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )