Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis i-a decorat pe ambasadorii Republicii Moldova si Poloniei cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce

B1 B1,
Klaus Iohannis i-a decorat pe ambasadorii Republicii Moldova si Poloniei cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, si cel al Poloniei, Marek Szczygiel, au fost decorati miercuri de presedintele Klaus iohannis, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni,. continuă pe B1

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, aflat la final de mandat

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, prin decret prezidential, pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, care se afla la final de mandat. Ambasadorul Iurie Renita.

Klaus Iohannis: Mi-am luat ramas bun de la doi prieteni ai Romaniei, ambasadorii Republicii Moldova si Republicii Polone. Le multumesc pentru contributia lor la dezvoltarea relatiilor bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe pagina personala de Facebook, ca si-a luat ramas bun de la ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, si cel al Poloniei, Marek Szczygiel, care au fost decorati.

FOTO. Presedintele Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Republicii Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, l-a decorat pe ambasadorului Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Suceava, pe Nicolae Timofti

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la sediul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Vizita celor doi presedinti la Suceava este prilejuita de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al.

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, .

Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava

Intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si seful de stat al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava. Seful statului roman l-a intampinat la Univesitatea Stefan cel Mare din Suceava pe omologul.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, marti, la Suceava

Pesedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean. Seful statului se va deplasa la Suceava in data de 7 iulie pentru a fi prezent la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Cauza.

Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare, pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei in Romania, informeaza Mediafax. Ambasadorul.

Iohannis: Romania este &171;marea sansa &187; a integrarii Republicii Moldova in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Suceava, dupa intrevederea avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania este marea sansa a integrarii Republicii Moldova in Uniunea Europeana si va continua sa sprijine aspiratiile europene ale acestui stat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )