Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

B1 B1,
Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare, pe ambasadorii Irakului, Ciprului si Ghanei in Romania, informeaza Mediafax. Ambasadorul. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Suceava, pe Nicolae Timofti

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la sediul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Vizita celor doi presedinti la Suceava este prilejuita de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al.

Klaus Iohannis i-a decorat pe ambasadorii Republicii Moldova si Poloniei cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Mare Cruce

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, si cel al Poloniei, Marek Szczygiel, au fost decorati miercuri de presedintele Klaus iohannis, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni,.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, la Palatul Cotroceni, cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni, acesta urmand sa aiba discutii si cu omologul sau roman, Bogan Aurescu.

Klaus Iohannis se va intalni cu ministrul italian de Externe

Presedintele Iohannis il va primi, joi, la ora 10, la Palatul Cotroceni, pe seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni.

Klaus Iohannis: Mi-am luat ramas bun de la doi prieteni ai Romaniei, ambasadorii Republicii Moldova si Republicii Polone. Le multumesc pentru contributia lor la dezvoltarea relatiilor bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe pagina personala de Facebook, ca si-a luat ramas bun de la ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, si cel al Poloniei, Marek Szczygiel, care au fost decorati.

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis il va.

Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, azi, la Suceava, cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis va participa la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan.

Adevarul Live: cum se vede de la Berlin politica externa a presedintelui Klaus Iohannis

De la ora 12. 00, Sven Joachim-Irmer, directorul pentru Romania si Republica Moldova al fundatiei Konrad Adenauer, vine in studioul Adevarul Live pentru a face o radiografie a primelor sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

Klaus Iohannis participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din lume, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )