Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis a inceput la Cotroceni discutiile cu liderii confederatiilor sindicale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a inceput la Cotroceni discutiile cu liderii confederatiilor sindicale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale din Romania, pe care i-a invitat pentru discutii privind problemele care preocupa societatea romaneasca. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis discuta, joi, cu liderii confederatiilor sindicale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederatiilor sindicale, pentru a discuta pe teme care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis ii invita joi la Cotroceni pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii

Presedintele Klaus Iohannis ii invita joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Iohannis a inceput discutiile cu liderii confederatiilor sindicale, referitoare la problemele cu care se confrunta societatea romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, discutiile cu liderii confederatiilor sindicale din Romania, cu privire la problemele pe care le intampina societatea romaneasca.

Klaus Iohannis discuta cu liderii confederatiilor sindicale la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederatiilor sindicale, pentru a discuta pe teme care privesc dialogul social, informeaza Administratia Prezidentiala.

Liderii confederatiilor sindicale merg azi la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va discuta azi, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederatiilor sindicale pe teme care privesc dialogul social, potrivit Agerpres. Seful statului i-a invitat la discutii pe.

Greva in administratia locala. Presedintele Iohannis discuta cu liderii confederatiilor sindicale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis discuta, joi, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederatiilor sindicale din Romania, pe care i-a invitat pentru un dialog privind problemele care preocupa societatea romaneasca. Asta in timp ce peste 60. 000 de functionari sunt azi in greva pentru zi. Majoritatea primariilor din tara sunt inchise la aceasta ora.

Angajatii din administratia locala sunt in greva generala. Liderii confederatiilor sindicale merg la discutii la Cotroceni

Aproximativ 29. 000 de bugetari din administratia locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA), sunt asteptate sa participe joi la o greva generala de o zi a declarat pentru Hotnews. ro liderul sindicatului Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de lipsa de responsabilitate a Guvernului fata de personalul din acest sector si de neaplicarea echitabila a legii salarizarii unitare in sectorul de administratie publica, a explicat Bogdan Hossu.

UPDATE. Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale .

Iohannis invita sindicatele la discutii, joi, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis ii invita, joi, la Palatul Cotroceni, pe liderii confederatiilor sindicale, pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, anunta, intr-un comunicat, Administratia Prezidentiala.

Iohannis, consultari cu sindicatele la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a invitat, joi, la Palatul Cotroceni liderii confederatiilor sindicale pentru discutii pe teme actuale care privesc dialogul social, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )