Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane

B1 B1,
Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste maine cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia unor. continuă pe B1

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane: Vreau sa cunosc opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca miercuri cu reprezentantii Academiei Romane. Intr-o postare pe Facebook, seful statului precizeaza ca aceasta intalnire este motivata de faptul ca vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane, a informat seful statului prin intermediul paginii de Facebook. Iohannis a declarat ca isi doreste sa cunoasca opinia.

Iohannis, intalnire cu membrii Academiei Romane. Care este dorinta presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca la intalnirea de miercuri cu prezidiul Academiei Romane, vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung, conform Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Temele de discutie anuntate se refera la prioritatile.

Elena Udrea, declaratie despre Klaus Iohannis. Ce poate sa ii faca presedintele fostei candidate la Cotroceni

Vin zile negre pentru blonda de la Turism, ex-candidata la prezidentiale. Programul stabilit de politie pare sa ii incurce treburile Elenei Udrea, care este pusa sub control judiciar. insa, spre deosebire de.

Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni o vizita la Curtea Constitutionala, la invitatia presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, seful statului discutand cu judecatorii CCR probleme curente ale activitatii lor din aceasta perioada, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Calin Popescu Tariceanu: Presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul comun al Parlamentului, luni, la ora 16:00

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul reunit al Parlamentului, luni, la ora 16:00. Am primit o scrisoare din partea presedinte.

Calin Popescu Tariceanu: Presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul comun al Parlamentului, luni, la ora 16:00 (VIDEO)

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul reunit al Parlamentului, luni, la ora 16:00. Am primit o scrisoare din partea presedinte.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )