Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Austriei si participa la Festivalul de la Salzburg

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Austriei si participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Austria, in perioada 25-26 iulie, urmand sa aiba o intalnire cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, si sa participe la deschiderea Festivalului de la. continuă pe Antena3

Iohannis se intalneste cu presedintele Austriei si participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Austria, in perioada 25-26 iulie, urmand sa aiba o intalnire cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, si sa participe la deschiderea Festivalului de la Salzburg.

Klaus Iohannis, vizita in Austria. Va participa la Festivalul de la Salzburg

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va deplasa in Austria unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer si va participa la Festivalul de la Salzburg.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in Austria unde se va intalni cu omologul sau si va participa la Festivalul de la Salzburg

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in Austria pentru cateva zile, alaturi se sotia sa Carmen, unde se va intalni cu omologul sau austriac, Heinz Fischer. Printre teme de discutie dintre cei doi oficiali se.

Iohannis, intalnire cu presedintele Austriei

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Austria, in perioada 25-26 iulie, urmand sa aiba o intalnire cu omologul sau austriac, Heinz Fischer, si sa participe la deschiderea Festivalului de la Salzburg.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile militare de stat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea pensiilor de serviciu.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile militare de stat, informeaza B1 TV. Proiectul de lege care prevedea pensiile militare de stat a fost adoptat pe 30 iunie de.

Klaus Iohannis a promulgat modificarea legii audiovizualului: Presedintele CNA poate fi demis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care respingerea de catre Parlament a raportului anual de activitate al CNA atrage, de drept, demiterea din functie a presedintelui Consiliului. Plenul.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

Sondaj: Klaus Iohannis pierde din increderea romanilor. Pe ce locuri se afla Victor Ponta, Mugur Isarescu si George Maior (VIDEO)

A scazut increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Un sondaj INSCOP arata ca seful statului pierde teren si este pe un trend descendent. Astfel, 61 la suta dintre cei care au raspuns studiului mai.

Sondajul care arunca in aer clasa politica. Vesti crunte pentru KLAUS IOHANNIS!

Presedintele Klaus Iohannis conduce in topul increderii romanilor in personalitatile publice, fiind urmat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, potrivit unui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )