Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis se va intalni cu Petro Porosenko pe 17 martie: Vezi mesajul presedintelui pentru Euromaidan

B1 B1,
Klaus Iohannis se va intalni cu Petro Porosenko pe 17 martie: Vezi mesajul presedintelui pentru Euromaidan

Presedintele Klaus Iohannis a comemorat, duminica, un an de la revolta din Kiev, unde mii de ucraineni au iesit in strada in semn de protest fata de regimul autoritar. Astazi se implineste un an de la Revol. continuă pe B1

Klaus Iohannis se va intalni cu liderii politici din Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie, la invitatia presedintelui Nicolae Timofti, transmite IPN.

Klaus Iohannis se va intalni joi cu presedintele german Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, joi, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Germania, de presedintele Joachim Gauck si de cancelarul Angela Merkel, potrivit informatiilor publicate pe site-ul.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Eduard Hellvig, nominalizat la sefia SRI de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Eduard Hellvig foto), europarlamentar PNL, pentru postul de director al Serviciului Roman de Informatii SRI), motivand decizia sa prin faptul ca a cautat pe cineva pregatit, care sa aiba calmul necesar in acest spatiu.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

Petro Porosenko vrea un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat de curand mobilizarea unui contigent de mentinere a pacii sub egida ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, informeaza AFP.

Doua luni cu Klaus Iohannis la Cotroceni: Presedinte-jucator, dar cu alt stil decat al lui Basescu

Klaus Iohannis implineste maine doua luni de la preluarea mandatului prezidential. Iohannis a preluat modelul de presedinte-jucator, dar a schimbat stilul, considera specialistii in politica interna. Presed.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Ion Cristoiu: Asa cum l-a sfatuit Traian Basescu, Klaus Iohannis a inceput sa puna presiune pe Victor Ponta!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost criticat in nenumarate randuri ca este practic inexistent in peisajul politic mioritic, jurnalistul Ion Cristoiu remarca o revenire in forta a sefului statului. Klaus.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )